REJTÉLY-MISZTIKA

13 tipp, hogyan fotózzunk sikeresen szellemeket!

Szerző:
Szabó Anna
Mindig is csiklandozta a tudatodat a lehetőség, hogyan és miként lehetne lencsevégre kapni a túlvilág lakóit? Jó volna megörökíteni elhunyt rokonaidat? Van itt számodra néhány kiinduló pont, pár alap jó tanács, amelynek segítségével akár könnyedén valóra is válthatod a vágyadat!

 

Milyen fényképezőgépet használj?

Lényegében bármilyen fényképezőgép megállja a helyét. Megpróbálhatsz régebbi típusú, filmes gépet szeretnél használni, ahol kitudod használni a lassú zár expozíciót vagy a különleges szűröket.

A digitális fényképezőgépnek ugye meg van azaz előnye, hogy azonnal láthatod az eredményt, illetve visszanézheted. Vagyis így azonnal tudunk reagálni arra, ha mondjuk egy forró pontra bukkanunk. Ugye annyi hátránya van ennek, hogy amikor szeretnéd majd a nagy közönségnek lobogtatni, hogy haha, te bizony szellemet fotóztál, nehezen fogják elhinni, hogy nem csinosítottad ki Photoshoppal. Hogy miért? Mert nincs negatív. Vagyis nem lehet látni azt, hogy az eredetin is ott van a jelenség és nem te kanyarintottad oda. Ám utána a kérdéses képet még mindig letudod ellenőrizni egy képszerkesztőben, ha elemezed a gyanús porszem szerkezetét.

(1995-ben készült a wembeni tűzeset után, ahol lencsevégre kapták egy lány szellemét)

Viszont digitálissal simán le lehet fotózni a szellemgömböket (pici, sárgás, világos gömbök), de ezt is lehet akarva-akaratlanul hamisítani, mert hasonlót eredményez a szálló por, pollen és a nedvesség, amiket a vaku megvilágít. De ez persze a normál filmes fényképezővel is megeshet.

Íme a 10 tipp, amit nem árt tudnod, ha belefogsz a nagy szellemfotózásba:

1. Szellemek mindenütt vannak, nem csak temetőkre és régi épületekre korlátozódnak. Még az utcán, a forgalmas helyeken is beléjük botolhatsz.
2. Megpróbálhatsz kommunikálni velük. Arra kérni egy temetőben vagy idegen helyen, hogy jelenjenek meg. Vagy akár az elhunyt rokonodat is megkérheted rá, akár az otthonodban. Légy még mindig udvarias és köszönd meg nekik a segítséget.

3. A fényképező lencséje legyen mindig tiszta. Banálisnak gondolhatod, pedig lényeges, ugyanis egy rárakódott szösszenet is már befolyásolhatja a képet. Használj speciális törlőkendőt, mert a zsebkendő csak zsírosabbá teheti a lencsét vagy felsértheti.

4. Arra is ügyelj, hogy se az ujjad, a ruhád, a hajad, a kameravédő, a lencse szíja de semmi más se lógjon bele a képbe, mert könnyedén okozhat hihetőnek tűnő szellemfotókat, ami ugye csak önbecsapás lenne.

(A Newby egyház szerzetese)

5. Ugyanilyen okokból nem érdemes esőben, szélben, havazás alkalmában fotózni, mert a csapadékformák is okozhatnak hamis anomáliákat a képeken.

6. Éppen ezért kell ügyelni akkor is, amikor hidegben fotózol. A kifújt, meleg, párás lélegzeted megjelenik a lencse előtt, ami mindenféle ködszerű, gömbszerű jelenségeket eredményezhet.

7. Amikor fényképezel, ügyelj arra, hogy a fényképezendő tárgy, táj, helyszín előtt nincs fényes felület. Hiszen a fényes ragyogás egy üvegfelületen vagy fémdarabon megtévesztő lehet. Ezért nem fotózunk sosem üvegablakon keresztül, mert egy az egyben kiadhat olyan formákat, amiből azt hiheted „van valami" a képen.

8. Ezért kell elkerülni azt is, hogy bármilyen fényforrással szemben fotózz, mert a visszatükröződés is okozhat furcsa jelenségeket a gépen. Mindig háttal állj a fényorrásokhoz képest!

(Az ameityville-i kisfiú)

9. Amennyiben éjszaka fotózol, digitális gépnél használj vakut, régi gép esetén pedig állítsd éjszakai üzemmódra. Ha eredményt is szeretnél...

10. Érdemes rengeteg képet készíteni. Lehet, hogy a 30-ból csak 1-en fogsz találni eredményt, de hidd el, hogy az is mekkora öröm lesz!

11. Hallgass bátran a megérzéseidre, mikor azt érzed, valahol vagy valamit le kell fotóznod. Sosem tudhatod, nem egy szellem próbál-e meg így üzenni neked.

12. Azt is érdemes figyelembe venned, hogy szellemek gyakran csapódnak emberekhez, különösen ha életükben is ismerték egymást vagy energiaforrásként használják őket. Ezért célszerű embereket is fotózni!

13. A szellemek gyakran a fej környékén észlelhetőek, ahol ugye rátudnak csatlakozni az emberre, ezért érdemes a fej környékét, a vállakat is fotózni.

(A barna hölgy)

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

1

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL