KÖZÉRZET

Egy kanál ebből lefekvés előtt, és soha többé nem ébredsz fáradtan

Szerző:
Szabó Anna
Az ember számára fontos, hogy eleget aludjon, különben egész nap fáradt, frusztrált és lehangolt lesz. Sokan azt gondolják, hogy napi 6-7 óra elegendő, ám bizonyított tény, hogy átlagosan napi 8 óra alvásra van szükségünk, ahhoz, hogy szervezetünk megfelelően működjön. Tudtad, hogy ez az 1-2 óra különbség mennyire rossz hatással van rád és az egészségedre?

 

Mi történik, ha nem alszol eleget?

Ha az kialvatlan vagy, és azt hiszed, hogy egy csésze kávé elfogyasztása után jobban fogod érezni magad, akkor nagyon tévedsz. A koffein csak egy rövid időre nyújt segítséget, utána azonban még rosszabbul érzed magad. Különböző tényezők hatással lehetnek az alvás minőségére, mint például a stressz, az alvás TV nézés, a számítógép vagy telefonhasználat stb. Az alváshiány számos mellékhatással jár, beleértve a magas vérnyomást, a stroke-ot, a szívproblémákat, az ingerlékenységről és nyűgösségről már ne is beszéljünk, melyek növelik a balesetek kockázatát, és megakadályoznak a józan gondolkodásban.

Itt a megoldás!

Létezik egy hatásos házi orvosság, mely képes javítani az alváson és annak minőségén, pihenteti az egész testet, és reggel frissen, tele energiával fogsz ébredni. Ezt a házi csodaszert nagyon egyszerű elkészíteni, mindössze 2 összetevőre lesz szükséged hozzá, méghozzá mézre és himalájai sóra.

Miért olyan hatásos ez a kombó? A himalájai só tele van egészséges tápanyagokkal és 80 féle ásványi anyaggal, illetve ellátja a testet olyan nyomelemekkel, melyek szükségesek a helyes működéshez. A méz glükózt tartalmaz, amely a sejteket táplálja. Ez a kettő együtt pedig a szerotonin szintet növeli. A szerotonin egy olyan anyag, amely csökkenti a stresszt.

Hozzávalók

- 5 teáskanál méz
- 1 teáskanál himalájai só

Elkészítés

Keverd össze a 2 összetevőt és tedd begy pohárba.

Így használd

Egy teáskanálnyi készítményt tegyél a nyelved alá, mielőtt lefeküdnél, hagyd, hogy feloldódjon a szádban, vagy hígítsd fel egy pohár meleg vízzel és idd meg. Ha alvásproblémákkal küzdesz, akkor feltétlenül ki kell próbálnod ezt a csodaszert – az eredmény ledöbbentő!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL