EZOTÉRIA

Mi hiányzik az életedből?

Szerző:
Szabó Anna
A mandala képes hatni szemlélője energiarendszerére. Lelkitartományod új darabja válik láthatóvá. A színek, formák, azok számai homályba vesző ősi tudást hordoznak. Kérdezd meg, mi hiányzik, mire van szükséged: itt és most.

A mandala valakinek beindítja szervezete öngyógyító gépezetét, másokban új gondolatokat ébreszt, tágabb összefüggések megértésére teszi alkalmassá. A teljes összhang lelkünk, gondolataink és testünk között nem valami távoli, elérhetetlen ideál. Olyan egyszerű és természetes ez a kölcsönhatás, hogy sokan nehezen értik meg. A földi világ csupán a szellemi világ interpretációja. A legjelentéktelenebb esemény mögött is Isteni szándékok rejtőznek, meditációban - ezúttal a mandalákra összpontosítva - kaphatsz információt helyzetedről.


A mandalák az egység képei

A szanszkrit eredetű szó pontos jelentése: kör és középpont. Az ismert svájci pszichológus, C.G. Jung praxisában előfordult esetekből arra a következtetésre jutott, hogy a mandala „… az önvaló, a személyiség egésze, amely, ha minden rendben van, harmonikus.”


Ez is egyfajta meditáció, amely hiányaid természetéről hoz információt számodra

Gondoskodj róla, hogy néhány percig zavartalanul befelé figyelhess. A gyakorlat hatékonyságát befolyásolja, hogy mire állsz készen, mennyire szeretnéd megismerni belső élményvilágod mélységeit.

{HUSVET2009}
Ellazult állapotban nézd végig a tizenkét ábrát, melynek alapját Európában található gótikus katedrálisok rózsaablakainak mintázata adja. Gondolatban helyezkedj el az élet körforgásának azon pontján, amely jelenlegi helyzetednek megfelel. Nézd végig a tizenkét ábrát, nem a szépsége számít! Ha valamelyik szemlélése közben borzongást, örömet, netán az ellenkezőjét: elutasítást, vagy hideget érzel, megtudhatod, milyen információt hordoznak számodra a színek és formák. Ha azzal az elvárással nézed végig, hogy üzenetet szeretnél önmagadról, pillanatnyi állapotodról, esetleg egy esemény kimeneteléről: egy rítust végzel.

Ezúttal angyalok útmutatásával és áldásával kapták programjukat a mandalák


És miért az angyalok…

Minden angyalnak az a feladata, hogy ráébresszen bennünket, valójában kik vagyunk és mi dolgunk a földön. Segítenek felismerni azokat a szokásainkat, félelmeinket és előítéleteinket, amelyek meggátolnak abban, hogy testünk és lelkünk összhangban legyen.


Hogy számodra mi hiányzik az összhanghoz, erre tudsz választ találni a mandalák színek, formák és számok által közölt információból. Ha visszhangra talált benned valamelyik, kattints az ábrára.
Hangolódj rájuk!

     

    

     



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL