DIVAT

"Kebelbarátok"

Szerző:
Szabó Anna
Apró, de annál bosszantóbb ruhakivágások? Kicsi a melled, vagy netán túl nagy? Eszedbe ne jusson a plasztikai sebészet, kitűnő tippjeink vannak a mellformázáshoz!
Mellápolás:

- Hogy megőrizhesd melled eredeti vonalait, és feszesebbé varázsolhasd, ajánlunk néhány trükköt:

- Emeld fel mindkét kezed mellmagasságba, és nyomd össze tenyereid egymásnak ellentétes irányba úgy, hogy ujjaid a másik kezed csuklóján támaszkodjanak. Nyomd össze a két kezed egymás után legalább hússzor, majd cserélj kezet és ismételd meg a gyakorlatot.

- Mellúszással, a mellizmot erősítő kardio gépek segítségével, vagy az általunk is kipróbált Curves edzőterem hidraulikus gépeinek segítségével eredményesen tarthatod eredeti tónusaidat.

- A rendszeres testmozgás mellett ne feledd a bőrápolást:

használj rendszeresen tisztító és – hidratáló krémeket, és zuhanyzás közben használj váltakozó hőmérsékletű vizet. Napozáskor védd melled bőrét magas faktorszámú krémekkel!

ajánlott szépségipari termékek:

Biotherm - Body Resculpt Bust, Clarins Lait Buste, Astrali Gamma tonic, Contour l'amour, Bioclinica mellfeszesítő...

Ha melled túl kicsi, hegyes vagy kedvenc melltartód nem tart elég jól, íme a legjobb eszközök, melltartó kiegészítők és melltartók:


- hátrész szabályzó women' secret

- felragasztható titok melltartó
- melltartóba tehető betét
- állítható pántos melltartó
- cserélhető pánt
- hidegebb napokra pamut melltartós top

 

Kis mellűeknek ajánlottak a push-up melltartók különféle színben és formában. Aggodalomra semmi ok! Ezek már nem azok a "buggyanós" fajták:


Túl nagy, vagy előnytelen formájú mellűeknek ajánljuk az egész mellett beborító és formáló Triumph fazonokat, ha pedig nem szívesen hordasz  melltartót, viselj helyette babydollt!

Akik a játékos designt kedvelik! Nem csak kislányoknak! 



Tipp: Nagyon fontos, hogy a helyes méretet válaszd! A http://www.triumph.com oldalán könnyedén kiszámíthatod a megfelelő melltartóméretedet.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL