SZÉPSÉG

Gondolj már most a tavaszi bőrmegújításra!

Szerző:
Szabó Anna
Különleges natúr- és biokozmetikai szaküzlet & referencia kozmetikai szalon nyílt Buda szívében. Egy olyan helyre invitálunk, ahol kipróbálhatod és megvásárolhatod az Armonía prémium kozmetikumokat.

 

Kozmetikai kezeléseink látványos eredményét és kényeztető élményét a nagy gondossággal kiválasztott természetes, egyben különleges hatóanyagok, bőrgyógyászunk és kozmetikusaink szakértelme, a professzionális kozmetológiai eszközök és a szalon nyugalmat, letisztultságot árasztó atmoszférája garantálják.

A hagyományos kezelési rendet már a tisztítás során különlegessé varázsoljuk a természetből vett illatok és összetevők használatával. A kezelések további fázisai, a peeling, a tonizálás, a hatóanyag bevitel, a pakolások és masszázsok, az érzékeny területek ápolása, valamint a záró lépések minden csomagnál eltérőek. Attól függően, hogy sejtmegújító, mélyhidratáló, mimikai ráncfeltöltő, bőrfiatalító, vagy azonnali feszesítő kezelésre esik a választás, a prémium minőségű, 100%-ig allergénmentes, natúr és bio készítmények a természet erejének segítségével garantálják a maximális hatást!

A szalon bőrgyógyászok és kozmetikusok irányításával minden korosztály számára, nőknek és férfiaknak egyaránt kínál bőrtípusnak és bőrproblémának megfelelő kezelési csomagot. Minden kezelés bőrdiagnosztikai felméréssel kezdődik, és egy személyre szabott ajánlással zárul. Kozmetikusaink otthoni bőrápolási csomagot is javasolnak, hogy a szalon kezelések azonnali látványos eredményeit a megfelelő, mindennapi bőrápolás segítségével elnyújthassuk, fokozhassuk.

Gondolj már most a tavaszi bőrmegújításra és látogass el hozzánk!

Ízelítő kezelési menünkből:

-Tündöklő bioface
Látványos bőrsimító villámkezelés, azonnali Photoshop hatás

-Tükörsima bioface
„Botox-like", erős lifting hatású, kígyóméreg kezelés

További kezeléseinkről itt találsz információt >>

 

JÁTSSZ VELÜNK ÉS NYERJ!

Töltsd ki helyesen a kérdőívet, így részt vehetsz a sorsoláson, és megnyerheted a varázslatos Armonía kozmetikai arckezelést a Bioface szalonban! >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL