2018. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Te már az önmegvalósítás útját járod? - Ezen a 3 lépcsőfokon érhetsz el a célba

Wadolowska Balogh Orsolya

Az önmegvalósító ember jellemzői három szakaszban nyilvánulnak meg. Ez a tervezés, keresés és beteljesítés. Vagyis előbb át kell gondolnia kicsoda ő valójában, miként lehetne önmaga és mire van szüksége ehhez. Aztán meg kell keresnie önmagát kívül és belül egyaránt. Végül meg kell találnia a módját, hogy beteljesítse önmagát, és ezt fenn is kell tudni tartania, mert az önmegvalósító ember hosszú távra tervez.

 

Ez a 3 lépcsőfok vár az önmegvalósító emberre

Ez a 3 lépcsőfok vár az önmegvalósító emberre

Az önmegvalósító ember a tervezés fázisában

Az önmegvalósító ember először is szembenéz azzal a kérdéssel, kicsoda is ő igazából. Hány éves, mi a szakmája, mik a napi rutinja, mit szeret és mit nem, mi az, ami jellemzi őt. Ki ő? Egy anya vagy apa? Feleség vagy férj? Szerető vagy karrierista? Hívő vagy áldozat? Egyáltalán milyen céllal született? Mi az értelme az életének? Ha kell, akkor még spirituális személy segítségét is igénybe veszi, hogy megtudja a választ, mert az önmegvalósító ember a válaszokért bármeddig elmegy, mert kitartó és állhatatos. Miután rájött, hogy kicsoda, el kell döntenie, hogy ezt a személyét kívánja-e megerősíteni vagy inkább valaki egészen más szeretne lenni. Híres festő, üzletember, utazó, egyéni vállalkozó, zongoraművész, elismert fotográfus és így tovább. Így az első és legfontosabb lépés, hogy az önmegvalósító ember egy valós képet kapjon magáról.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Vasárnapi csillagjóslat

Vasárnapi csillagjóslat

A csillagokban minden meg van írva. Természtetesen az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »
Tükrök a lakásban - Hova teheted a Feng Shui szerint?

Tükrök a lakásban - Hova teheted a Feng Shui szerint?

Ha a tükröket ügyesen helyezzük el a lakás különböző pontjain, optikailag megváltoztathatjuk a helyiséget, sőt, akár ki is bővíthetjük. De óvatosan kell bánni velük, hisz sok pozitív hatásuk mellett károsak is lehetnek. Akár még a párkapcsolatunk is tönkre mehet egy rossz helyre tett tükör miatt.

Tovább »
Segíts megtalálni a farmernek a feleségét - Egész biztosan ott van!

Segíts megtalálni a farmernek a feleségét - Egész biztosan ott van!

Ez a gazda nem találja a feleségét, és nagyon zavarban van. De biztosan ott van. Talán te vagy az, aki megteheti, hogy segít a szerencsétlen embernek. Ám jobb, ha tudod, hogy ez egy cseles feladvány!

Tovább »

Kalkulátor

Gyógynövények gyermekbetegségekre

Nem kell feltétlenül a patikába rohannod gyógyszerért, ha rosszul van gyermeked. A természet patikája nagyon sok tünetre ad gyors és kíméletes gyógyírt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Vargyai Györgyi

Spirituális személyiségfejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Vargyai Györgyi

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép