Miért méreg?
Az alábbi 5 összetevőt azért hívják fehér méregnek, mert rendkívül kevés benne a tápanyag, a fehérje és a vitamin. Ha minden nap fogyasztod őket, akkor növeli a magas vérnyomás, a cukorbetegség és sok más egyéb betegség kockázatát. Tudtad például, hogy azok az emberek, akik hetente 5 alkalommal fogyasztanak fehér rizst, 17 %-kal nagyobb eséllyel pályáznak a cukorbetegségre? És ez csak egy példa volt a sok közül.
{KEPGALERIA}
OLVASS TOVÁBB!
A szezonális allergia
A kellemes tavaszi idő beköszöntével, egyre inkább szeretnénk kiszakadni a téli bezártságból és minél több időt a szabadban, friss ...
KÖZÉRZETBebizonyosodott: tényleg gyógyító hatása van az érintésnek
Az érintés enyhítheti a fájdalmat és a szorongást. Még a rövid érintések is javítják a mentális egészséget....
KÖZÉRZETÍgy működik az igazi finn szauna
Magyarországon rosszul csináljuk....
Maderoterápia vs. nyirokdrenázs: melyik módszer a leginkább megfelelő, testre szabott választás?
A wellness és a méregtelenítés világában két módszer emelkedik ki a számtalan lehetőség közül hatékonyságával az egészség és a...
KÖZÉRZETKilencen haltak meg tengeri teknős fogyasztása után
Zanzibárban újabb 78 ember került kórházba ételmérgezéssel. Köztudott, hogy a veszélyeztetett tengeri teknősök elfogyasztása életve...
KÖZÉRZETÚj trend a vitaminfúzió
Megérkezett az intravénás egészségfokozó....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK