UTAZÁS

Tirolban volna jó

Szerző:
Szabó Anna
A kilométeres sípályák szerelmeseinek ajánlott Lienz. Meseszép vidék, forralt bor. Ebben a hangulatos síparadicsomban szinte a világ urának érezhetjük magunkat. Az Alpok csodálatos csúcsai szemmagasságban tárulnak elénk.

Dőljünk végig a kanapénkon a meleg szobánkban, hunyjuk le a szemünket, és induljunk útnak. Képzeljünk el kilométeres sípályákat, amelyek kivilágítva csábítják a téli sportok imádóit. Az esti órákban sem kell búsulniuk a Lienz-ben kalandozóknak. Tirol mesés hegyvonulatain éjjel is bátran lecsúszhatnak.


Csak a menedékházig kell türelemmel feljutnia az odalátogatónak.
A forralt bor, és a friss báránysült után jöhet is a nagy kaland. Szállj be a felvonóba, és kapaszkodj fel te is a Zettersfeld oldalán, majd csússz le a friss, csillogó hótakaróban.


Amire nagyon kell figyelned!

A pályák meredek szakadékok mentén kanyarognak. Nagy figyelem szükséges kilométereken keresztül. Akik szeretnek ródlizni, azoknak figyelemmel kell kísérniük azokat a meghatározott időszakokat, amikor a síutak biztonságosak, és nem fenyegeti a ródlizni vágyókat szembejövő autós forgalom.


A leinzi szánkópálya életre szóló élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Éjjel a hold fénye megcsillan a Dolomitok csúcsain.

Itt további információhoz juthatsz Ausztriáról, és a karácsonyi vásárokról:

austria.info

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL