UTAZÁS

Hegyvidéki pihenés a Mátrában - Nyerj egy varázslatos hétvégét!

Szerző:
Szabó Anna
Lassan beköszönt a tavasz, és vele együtt megérkezik a sok-sok napsütés. Itt az ideje kimozdulni a falak közül és felfedezni a természetet, a tájakat, életre szóló élményeket szerezni. Ehhez pedig nagyon jó lehetőség a Mátra!

 

A Mátra hegység egyik különlegessége, a tengerszint feletti magasságának köszönhetően a mérsékelt szubalpin jellegű klíma, amely kristálytiszta levegőt és kisebb hőmérsékletingadozást eredményez.


A Kékes erdeinek ölelésében található a Hotel Residence Ózon****superior, egy 79 szobás egyedi hangulatú szálloda. A Kékestetőre néző, lélegzetelállító panorámával rendelkező impozáns épület 3,2 hektáros ősfákkal borított területen, már a szállodán belül is változatos, sokszínű kikapcsolódási lehetőségekkel várja az ide érkezőket.

Az épület minden szegletéből csodálatos kékesi panoráma tárul elénk, így azok is hegyvidéki környezetben érezhetik magukat, akik az itt eltöltött időt nem túrázással, hanem inkább pihenéssel szeretnék tölteni.

Sokszínű szolgáltatási palettájának és programkínálatának köszönhetően akkor sem unalmas, ha évente többször is ide látogatnak.


A 2014-ben Magyar Turizmus Minőségi Díjat szerzett szálloda 2014-ben és 2015-ben is bekerült a Gault&Millau TOP 10 Wellness hotelei közé, elnyerte a a Tripadvisor oldal Travellers' Choice díját 2015-ben. Mindemellett háromszoros Superbrands díjas, 2013 és 2014 után 2015-ben is beválasztották legjobbak közé.

Mountain Spa több szinten

A Wellness, Szaunavilág és Szépségápolás hármasa teljes testi-lelki felfrissülést kínál mindenkinek. A lubickolni vágyókat kül- és beltéri medencék várják. Jól megérdemelt pihenésként kül- és beltéri szaunákban töltődhetünk fel, vagy akár 20 féle masszázs közül is választhatunk. Az ejtőzést, relaxálást az élményfürdőben sodró folyosó, gejzírek, légágyak, nyakzuhany és buzgárok teszik teljessé.

A meleg vizes relaxációs medencében való fürdőzés csökkenti a stresszt, az izmok feszültségét, a gyors szívverést, a szorongást és a krónikus fájdalmakat, mindemellett a pezsgőfürdő, gőzkabin, infrakabin és sókabin pedig már csak a hab tortán. Mindez különleges környezetben, lenyűgöző, Kékesre néző körpanorámával.

Gasztronómia és luxus


Igen, a Hotel Residence Ózon****superior étterme képes az igazi ínyenceket is lenyűgözni. A magyar konyha jellegzetes ízei, egészséges zöldségételek, gyümölcstálak, nemzetközi specialitások, és persze az étkezések elmaradhatatlan kísérője, a finom bor is első osztályú, amit a ház borpincéjében fogyaszthatnak el a hazai és nemzetközi borkülönlegességekre vágyók. A bárban egy jó feketével indulhat a nap, és egy könnyed koktéllal zárulhat. Minden péntek és szombat este élőzene várja a vendégeket. A hotelben tökéletes kényelmet élvezhetünk, igény szerint standard, családi, deluxe és superior szobákban.

Szabadidős programok

Sokan vannak, akik aktív szabadtéri időtöltésre vágynak. Számukra rengeteg lehetőséget kínál a környék. A Mátra lankáin lehet segway túrázni, paintballozni, az Oxygen Adrenalin Parkban bobpálya, kalandpark várja a kicsiket és nagyokat egyaránt, a kisnánai és a siroki vár pedig csodaszép kirándulóhely családok számára.

A szálloda erdei szabadidőparkjában minigolf pálya, teniszpályafüves sportpálya található. A kisebb kirándulásokat kedvelők az erdei sétautak közül választhatnak, a gyakorlott túrázóknak pedig irány a Mátra, ahol számos jelzett turista útvonal áll rendelkezésükre, összesen mintegy 600 km hosszúságban. Ha pedig napközben nem fáradunk el eléggé, akkor este billiárdozhatunk, bowlingozhatunk vagy csocsózhatunk a hotel játéktermében. A szálloda persze a gyerekek szórakozásáról is gondoskodik: a kicsiket kültéri játszótér, gyerekmedence és az ünnepi időszakokban és a nyári szünetben gyerek animáció várja. De a szülőknek rossz idő esetén sem kell aggódnia, a hotel játszószobája ugyanis igazi gyerekbirodalom, ahol a mesekönyvektől kezdve a kisvasúton át a play station-ig minden megtalálható.

 

MINDENT NEKED!


Az Ózon varázs mindenki számára elérhető!


A tavaszi és nyári csomagok akár 1-7 éjszakára biztosítanak kedvezményes pihenést a vendégeknek. Itt mindenki megtalálja a számítását, akár csak pár napja van, vagy hosszabb ideje jut idén a kikapcsolódásra!


A családosok pihenését gyermekkedvezmény segíti, 4 éves korig teljesen ingyenes a lurkók elszállásolása, de a szálloda egészen 14 éves korig biztosít remek feltételeket ifjú vendégeinek.

Csúcsra, kalandra, élményekre fel!


HOTEL RESIDENCE**** superior ÓZON
H-3233 Mátraháza
E-mail: office@hotel-ozon.hu
Telefon: +36 37 506 000
Fax: +36 37 506 009
www.hotelozon.hu

JÁTSSZ VELÜNK ÉS NYERJ!

Töltsd ki helyesen a kérdőívet, így részt vehetsz a sorsoláson, és nyerhetsz egy varázslatos hétvégét a HOTEL RESIDENCE**** superior ÓZON-ba! >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL