ANGYALISKOLA

Tapasztaltam, tehát igaz!

Szerző:
Szabó Anna
Sok minden történt velem, melyek egyértelműen Angyalok jelenlétére utaltak. Történetem évekkel ezelőttre nyúlik vissza, amikor javában meditáltam naponta többször is. Volt időm és, kedvem is, ezen kívül csodálatos nyugalmat éltem át minden alkalommal.
Mindig is érdekelt az ezotéria

Én is, mint mindenki más, akit érdekelnek a misztikus, különös dolgok, egybeesések, el kezdtem kutatni. Olvastam, szinte faltam az ezoterikus könyveket, a könnyebbtől a nehezebb fajsúlyúakig. Ittam magamba mindent, mint itatós a tintát és közben kértem, kértem. Például azt, hogy nyíljon meg a harmadik szemem. Rendszeresen gyakoroltam a testelhagyás technikáját, REIKI tanfolyamot, agykontrollt végeztem, és minden olyan előadást meghallgattam, amiről tudomásom volt ebben a kisvárosban, ahol élek.


Persze azt gondoltam, minden jön csak úgy, karikacsapásra

Mostanra már tudom, hogy mindez nem így történik, legalábbis nálam nem. Az első jelek, amelyeket küldtek az "égiek", álmok formájában jöttek. Egyre több és több misztikus, jós álmok melyek később megtörténtek, beigazolódtak, csak akkor még nem tudatosodott bennem.


Aztán különös dolog történt

Egyszer egy téli napon - meditálás közben - nagyon jó illatra eszméltem, és azonnal kinyitottam a szemem. Bezárt ajtók és ablakok mellett meditáltam. Hirtelen azt a szót hallottam: "Szeretünk". Egy másik alkalommal arra ébredtem, hogy belső hallásom lesz. Ez akkor történt meg, amikor egy angyalokkal kapcsolatos könyvet olvastam egy este - nagyon nyitott állapotban voltam.


Minden átmenet nélkül hallottam egy rendkívül türelmes, halk szeretetteljes és bölcs hangot, ami csak ennyit mondott:"Kérdezz!" És én egymás után tettem fel a kicsit bugyuta, de nekem roppant fontos kérdéseket. Olyan válaszokat hallottam, amik szintén évekkel később történtek, és még most is történnek velem, csak már tudatosabban "veszem" ezeket a megtanulandó és követendő tanácsokat.


Ha nem így teszek, és figyelmen kívül hagyom őket, mindig pórul járok

Sőt,...egyenesen a vesztembe rohanok. Mondok egy konkrét példát is erre. Egy gyógyszertári parkolóban csak a várakozni tilos tábla után tudtam megállni, ugyanis nem volt hely előttem. Gondoltam beszaladok, gyorsan kiváltom a recepteket, és nem lesz semmi baj. De akkor szóltak, (mint már annyiszor), hogy menjek máshová, mert megbüntetnek. Mondanom sem kell, mire kijöttem már ott volt a szélvédőmön a fizetési felhívás tilosban való parkolásért! Ez a makacsságom akkor háromezer forintomba került. Sorolhatnám tovább mennyi, és milyen árat kell fizetni azért, mert legyintünk a "jelzésekre"amit igenis az Angyalok küldenek nekünk. És ezeket a jelzéseket nem csak szellemi szinten,hanem anyagi szinten is tanítják nekünk.

A történetet Hableány küldte. Köszönjük!




Azoknak a történeteit, akik rendíthetetlenül bíznak az angyalokban, továbbra is megosztjuk veletek. Nézzetek vissza, cikksorozatunkban rengeteg érdekességet olvashattok a későbbiekben is.

Ha veled is történt hasonló megmagyarázhatatlan, csodás dolog, kérünk, írd meg nekünk a Női Portál Palackpostájába!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL