LELKIPATIKA

11 hatalmas titok ahhoz, hogyan építs ki tökéletes kapcsolatokat

Szerző:
Szabó Anna
Mindenkinek lehetnek problémái azzal, hogyan teremtsen kapcsolatokat. Nem csak a párkapcsolat, de még egy sima baráti kapcsolat kialakítása is nehéz lehet. Vagy pedig az embernek a kedve megy el a kapcsolatépítéstől, ha már sokadszorra csalódott. Éppen ezért van itt ez a 11 nagyszerű titok, ami megsúgja, hogyan tudsz kiépíteni tökéletes kapcsolatokat!

1.Ne válaszd mindig a legkényelmesebb és legjobbnak tűnő utat. Néha vállald az esetleges harcokat vagy nehézségeket. A viták és a problémák megoldása viszi előrébb a kapcsolatokat.

2. Nem kell vakon követni azt, amit mások mondanak, inkább hallhass az ösztöneidre, amikor kommunikálni próbálsz egy szeretett személlyel. Mások úgy sem fogják úgy megérteni a kapcsolatod, mint ahogyan te éled meg.

3. Próbáld meglátni a múltban elkövetett hibáidat és értelmezni miként javíthatnád ki azokat a jelenben. Akarj fejlődni és jobb lenni!

4. Ne igyekezz változtatni olyanon vagy kínkeservesen elviselni egy borzalmas személyt, aki nem akar magától megváltozni.

5. Soha ne védekezz haragból! Inkább sétálj el, és hogy a mind a ketten le tudjatok nyugodni.

6. Ne várd mindig másoktól a megoldást és a segítséget. Vannak dolgok, amiket csak te vagy képes megoldani. Ehhez maximum mások támogatására van szükséged. De ne azt várd, hogy majd helyetted elintézik.

7. Keressétek a szeretetet és az elfogadást mindenekfelett. Ha nem találod, az azt jelenti, nem vagy képes értékelni és megbecsülni a másikat. Márpedig ezek és tisztelet nélkül nincs igazi kapcsolat.

8. Ne törekedj arra, hogy szeressenek. Arra törekedj, hogy önmagad legyél. Hiszen ott nem lehet igaz szerelem, ahol mindenáron megakarsz felelni vagy szeretetet kicsikarni és még csak nem is önmagadat adod.

9. Ne várj el másoktól semmit. Ha már elvárásaid vannak, akkor nem önmagáért szereted az embert.

10. Tegyük fel, hogy van szeretet illetve szerelem két fél között. De mit ér, ha folyton elsiklanak egymás mellett, mert nem törődnek eleget egymás érzéseivel, gondolataival, csak a hibákat keresik egymásban vagy a nem megfelelő kommunikáció miatt rosszat feltételeznek egymásról.

11. És végül, de nem utolsósorban, legyél kész megbocsátani, amikor szükség van rá.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL