2018. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 19. - Huba
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

11 hatalmas titok ahhoz, hogyan építs ki tökéletes kapcsolatokat

Mindenkinek lehetnek problémái azzal, hogyan teremtsen kapcsolatokat. Nem csak a párkapcsolat, de még egy sima baráti kapcsolat kialakítása is nehéz lehet. Vagy pedig az embernek a kedve megy el a kapcsolatépítéstől, ha már sokadszorra csalódott. Éppen ezért van itt ez a 11 nagyszerű titok, ami megsúgja, hogyan tudsz kiépíteni tökéletes kapcsolatokat!

1.Ne válaszd mindig a legkényelmesebb és legjobbnak tűnő utat. Néha vállald az esetleges harcokat vagy nehézségeket. A viták és a problémák megoldása viszi előrébb a kapcsolatokat.

2. Nem kell vakon követni azt, amit mások mondanak, inkább hallhass az ösztöneidre, amikor kommunikálni próbálsz egy szeretett személlyel. Mások úgy sem fogják úgy megérteni a kapcsolatod, mint ahogyan te éled meg.

3. Próbáld meglátni a múltban elkövetett hibáidat és értelmezni miként javíthatnád ki azokat a jelenben. Akarj fejlődni és jobb lenni!

4. Ne igyekezz változtatni olyanon vagy kínkeservesen elviselni egy borzalmas személyt, aki nem akar magától megváltozni.

5. Soha ne védekezz haragból! Inkább sétálj el, és hogy a mind a ketten le tudjatok nyugodni.

6. Ne várd mindig másoktól a megoldást és a segítséget. Vannak dolgok, amiket csak te vagy képes megoldani. Ehhez maximum mások támogatására van szükséged. De ne azt várd, hogy majd helyetted elintézik.

7. Keressétek a szeretetet és az elfogadást mindenekfelett. Ha nem találod, az azt jelenti, nem vagy képes értékelni és megbecsülni a másikat. Márpedig ezek és tisztelet nélkül nincs igazi kapcsolat.

8. Ne törekedj arra, hogy szeressenek. Arra törekedj, hogy önmagad legyél. Hiszen ott nem lehet igaz szerelem, ahol mindenáron megakarsz felelni vagy szeretetet kicsikarni és még csak nem is önmagadat adod.

9. Ne várj el másoktól semmit. Ha már elvárásaid vannak, akkor nem önmagáért szereted az embert.

10. Tegyük fel, hogy van szeretet illetve szerelem két fél között. De mit ér, ha folyton elsiklanak egymás mellett, mert nem törődnek eleget egymás érzéseivel, gondolataival, csak a hibákat keresik egymásban vagy a nem megfelelő kommunikáció miatt rosszat feltételeznek egymásról.

11. És végül, de nem utolsósorban, legyél kész megbocsátani, amikor szükség van rá.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Vasárnapi csillagjóslat

Vasárnapi csillagjóslat

A csillagokban minden meg van írva. Természtetesen az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »
Tükrök a lakásban - Hova teheted a Feng Shui szerint?

Tükrök a lakásban - Hova teheted a Feng Shui szerint?

Ha a tükröket ügyesen helyezzük el a lakás különböző pontjain, optikailag megváltoztathatjuk a helyiséget, sőt, akár ki is bővíthetjük. De óvatosan kell bánni velük, hisz sok pozitív hatásuk mellett károsak is lehetnek. Akár még a párkapcsolatunk is tönkre mehet egy rossz helyre tett tükör miatt.

Tovább »
Segíts megtalálni a farmernek a feleségét - Egész biztosan ott van!

Segíts megtalálni a farmernek a feleségét - Egész biztosan ott van!

Ez a gazda nem találja a feleségét, és nagyon zavarban van. De biztosan ott van. Talán te vagy az, aki megteheti, hogy segít a szerencsétlen embernek. Ám jobb, ha tudod, hogy ez egy cseles feladvány!

Tovább »

Kalkulátor

Wellness otthon

Ha egy kis felfrissülésre vágysz, próbáld ki az Ázsiából érkezett wellness-módszereket. A Távol-Kelet lazító gyakorlataival és fürdőtippjeivel garantáltan elűzheted a stresszt. Válassz, melyikre vágysz éppen?!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Maya jósnő

Angyalkártya jós

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Maya jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép