2018. április 19. - Emma
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 19. - Emma
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

11 hatalmas titok ahhoz, hogyan építs ki tökéletes kapcsolatokat

Mindenkinek lehetnek problémái azzal, hogyan teremtsen kapcsolatokat. Nem csak a párkapcsolat, de még egy sima baráti kapcsolat kialakítása is nehéz lehet. Vagy pedig az embernek a kedve megy el a kapcsolatépítéstől, ha már sokadszorra csalódott. Éppen ezért van itt ez a 11 nagyszerű titok, ami megsúgja, hogyan tudsz kiépíteni tökéletes kapcsolatokat!

1.Ne válaszd mindig a legkényelmesebb és legjobbnak tűnő utat. Néha vállald az esetleges harcokat vagy nehézségeket. A viták és a problémák megoldása viszi előrébb a kapcsolatokat.

2. Nem kell vakon követni azt, amit mások mondanak, inkább hallhass az ösztöneidre, amikor kommunikálni próbálsz egy szeretett személlyel. Mások úgy sem fogják úgy megérteni a kapcsolatod, mint ahogyan te éled meg.

3. Próbáld meglátni a múltban elkövetett hibáidat és értelmezni miként javíthatnád ki azokat a jelenben. Akarj fejlődni és jobb lenni!

4. Ne igyekezz változtatni olyanon vagy kínkeservesen elviselni egy borzalmas személyt, aki nem akar magától megváltozni.

5. Soha ne védekezz haragból! Inkább sétálj el, és hogy a mind a ketten le tudjatok nyugodni.

6. Ne várd mindig másoktól a megoldást és a segítséget. Vannak dolgok, amiket csak te vagy képes megoldani. Ehhez maximum mások támogatására van szükséged. De ne azt várd, hogy majd helyetted elintézik.

7. Keressétek a szeretetet és az elfogadást mindenekfelett. Ha nem találod, az azt jelenti, nem vagy képes értékelni és megbecsülni a másikat. Márpedig ezek és tisztelet nélkül nincs igazi kapcsolat.

8. Ne törekedj arra, hogy szeressenek. Arra törekedj, hogy önmagad legyél. Hiszen ott nem lehet igaz szerelem, ahol mindenáron megakarsz felelni vagy szeretetet kicsikarni és még csak nem is önmagadat adod.

9. Ne várj el másoktól semmit. Ha már elvárásaid vannak, akkor nem önmagáért szereted az embert.

10. Tegyük fel, hogy van szeretet illetve szerelem két fél között. De mit ér, ha folyton elsiklanak egymás mellett, mert nem törődnek eleget egymás érzéseivel, gondolataival, csak a hibákat keresik egymásban vagy a nem megfelelő kommunikáció miatt rosszat feltételeznek egymásról.

11. És végül, de nem utolsósorban, legyél kész megbocsátani, amikor szükség van rá.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

5 módja, a szexuális aura megtisztításának - Azt is eláruljuk, hogy ez miért fontos

5 módja, a szexuális aura megtisztításának - Azt is eláruljuk, hogy ez miért fontos

Az emberek sok féle energiát cipelnek magukkal és mindenhol nyomot hagynak. Energiájuk a meglátogatott terekben marad, és negatív hatással lehetnek rád. Jól ismert tény, ha valakivel együtt alszol, akkor minden olyan emberrel is, akivel ő valaha együtt volt. Mivel a szexuális kapcsolat során a két fél energiái kicserélődnek, így az átvett energia egyaránt befolyásolhat pozitívan és negatívan is minket.

Tovább »
Teszteld le, hogy mennyire vág jól az eszed!

Teszteld le, hogy mennyire vág jól az eszed!

Nem csak logikára lesz szükséged, hanem egy kis képzelőerőre is ahhoz, hogy megold a következő feladványokat. A válaszok önmagukban nemesen egyszerűek ezért próbáld meg nem túlbonyolítani őket. Tényleg csak egy csipet fantázia kell a jó logikai képesség mellé. Ha ezek meg vannak benned, akkor igazi lángelme vagy és könnyedén megfogod oldani a következő két feladatot!

Tovább »
Mit veszel észre elsőként a képen? - Megmutatja, mi a legnagyobb gyengeséged a szerelemben

Mit veszel észre elsőként a képen? - Megmutatja, mi a legnagyobb gyengeséged a szerelemben

A személyiséged sok mindenből tevődik össze. A bizonyos dolgokról alkotott véleményed szorosan kapcsolódik azzal, hogyan érzed magad emiatt, illetve hogyan reagálsz ezekre a dolgokra. Ez a reakció megnehezítheti egyes helyzetek kezelését, ezért fontos, hogy valóban megértsd, ki vagy valójában, hogyan gondolkodsz, hogyan érzel és, hogy a viselkedésed összhangban van-e a személyiségeddel.

Tovább »

Kalkulátor

Karácsonyi süteményözön

A legjobb, és legfinomabb sütemények receptjei egy helyen. Induljon a karácsonyi sütés!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Rosta Szilvia

Ingatlan értékbecslő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Rosta Szilvia

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép