2018. január 23. - Zelma, Rajmund
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 23. - Zelma, Rajmund
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

11 hatalmas titok ahhoz, hogyan építs ki tökéletes kapcsolatokat

Mindenkinek lehetnek problémái azzal, hogyan teremtsen kapcsolatokat. Nem csak a párkapcsolat, de még egy sima baráti kapcsolat kialakítása is nehéz lehet. Vagy pedig az embernek a kedve megy el a kapcsolatépítéstől, ha már sokadszorra csalódott. Éppen ezért van itt ez a 11 nagyszerű titok, ami megsúgja, hogyan tudsz kiépíteni tökéletes kapcsolatokat!

1.Ne válaszd mindig a legkényelmesebb és legjobbnak tűnő utat. Néha vállald az esetleges harcokat vagy nehézségeket. A viták és a problémák megoldása viszi előrébb a kapcsolatokat.

2. Nem kell vakon követni azt, amit mások mondanak, inkább hallhass az ösztöneidre, amikor kommunikálni próbálsz egy szeretett személlyel. Mások úgy sem fogják úgy megérteni a kapcsolatod, mint ahogyan te éled meg.

3. Próbáld meglátni a múltban elkövetett hibáidat és értelmezni miként javíthatnád ki azokat a jelenben. Akarj fejlődni és jobb lenni!

4. Ne igyekezz változtatni olyanon vagy kínkeservesen elviselni egy borzalmas személyt, aki nem akar magától megváltozni.

5. Soha ne védekezz haragból! Inkább sétálj el, és hogy a mind a ketten le tudjatok nyugodni.

6. Ne várd mindig másoktól a megoldást és a segítséget. Vannak dolgok, amiket csak te vagy képes megoldani. Ehhez maximum mások támogatására van szükséged. De ne azt várd, hogy majd helyetted elintézik.

7. Keressétek a szeretetet és az elfogadást mindenekfelett. Ha nem találod, az azt jelenti, nem vagy képes értékelni és megbecsülni a másikat. Márpedig ezek és tisztelet nélkül nincs igazi kapcsolat.

8. Ne törekedj arra, hogy szeressenek. Arra törekedj, hogy önmagad legyél. Hiszen ott nem lehet igaz szerelem, ahol mindenáron megakarsz felelni vagy szeretetet kicsikarni és még csak nem is önmagadat adod.

9. Ne várj el másoktól semmit. Ha már elvárásaid vannak, akkor nem önmagáért szereted az embert.

10. Tegyük fel, hogy van szeretet illetve szerelem két fél között. De mit ér, ha folyton elsiklanak egymás mellett, mert nem törődnek eleget egymás érzéseivel, gondolataival, csak a hibákat keresik egymásban vagy a nem megfelelő kommunikáció miatt rosszat feltételeznek egymásról.

11. És végül, de nem utolsósorban, legyél kész megbocsátani, amikor szükség van rá.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

9 módszer, hogy megszabadulj a kínzó fejfájástól

9 módszer, hogy megszabadulj a kínzó fejfájástól

Jelenleg sokan szenvednek fejfájástól, és ez bizony a mai rohanó életvitel miatt érthető is. Ez ugyanis egy természetes reakció a szervezet részéről. Ám annak ellenére, hogy természetes, mindenképpen kellemetlen. Az alábbi módszerek segítségével azonban könnyedén orvosolható a probléma.

Tovább »
Három kemény diónak ígérkező feladat fejtörőgyilkosoknak

Három kemény diónak ígérkező feladat fejtörőgyilkosoknak

Honnan ismerszik meg a fejtörőgyilkos? Természetesen onnan, hogy valóságos zseni, akinek nem okoznak gondot a különböző vizuális vagy matematikai fejtörők, mert elképesztő intelligenciával és leleményességgel bír, így képes megoldani a feladatokat. Akár magadra ismertél, akár nem mernél rá megesküdni, érdemes neki veselkedni ennek a három izgalmas feladatnak!

Tovább »
Melyik gombot nyomnád meg, hogy jobbra forduljon az életed? - Megmutatja, milyen érzések hatnak rád!

Melyik gombot nyomnád meg, hogy jobbra forduljon az életed? - Megmutatja, milyen érzések hatnak rád!

A színeknek nagyon fontos szerepük van az életben, és nem véletlen az sem, hogy némelyik gyakrabban előfordul a környezetünkben. Ez a teszt nagy segítség lesz abban, hogy felismerd, milyen érzelmek hatása alatt állsz pillanatnyilag. A kérdés nem más, mint az, hogy ha tudnád, hogy valamelyik gomb megnyomása pozitív hatással lesz az életedre, melyiket választanád?

Tovább »

Kalkulátor

Általános női bántalmak

Sajnos egy nő gyakran ki van téve különféle „női problémáknak”. Elkeseredni azonban nem kell, mert van megoldás.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Márton Andrea

Pedikűrös, lábelemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Márton Andrea

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép