DIVAT

Készülj a partira!

Szerző:
Szabó Anna
Mikulás, advent, karácsony! Csupa-csupa nagy alkalom, hogy megmutasd kirobbanó személyiséged és hangsúlyozd bomba alakod. Válogass fellépőruháink között, készülj velünk a karácsony környéki partikra!

Mielőtt hevesen túrni kezdesz a szekrényed mélyén, vedd alapul az idei trend alapelveit. Talán könnyebb lesz kiszűrni azokat a ruhadarabokat amiket ezúttal jobb mellőzni.


Kötelező színek: ezüst, arany, pezsgő, lila, kék, fekete, szürke, piros, zöld


Trendi formák: földig -és térdig érő koktélruhák, izgalmas harisnyák, derekat karcsúsító övek, szuper magas sarkú cipők, nadrágkosztüm, boleró, magas derekú ceruzaszoknyák, denevér ruhaujjak, nagy kiegészítők, apró táskák, extra csillogás, fényes selymek, kreatív kontyok, buggyos vállak

Akár egy díva

Még sosem viseltél földig érő pompázatos ruhát? Nos, nem kell hozzá harminc kilósnak lenni. Ez a fazon egyszerre nőies és szexis, ugyanakkor ott takar, ahol kell, és azt emeli ki, ami az erősséged. Válaszd az alakodat legjobban kiemelő szabást! Túl alacsony vagy? Ez sem lehet akadály. Bár a földig érő fazon legjobban a magas lányokon áll, könnyen kompenzálhatod ezt a kis apróságot egy extra magassarkúval. Válassz feltűnően elegáns színt és ne feledd! Óvatosan válogasd össze a kiegészítőket. Finom árnyalati különbségek még megengedettek.

Bomba tipp: a könyékig érő szatén kesztyű és a 20-as éveket idéző kalap



Rövid haj, rövid szoknya

A New Yorkerben is tombolnak a hatvanas évek. Az Amisu Twiggit idézte szexis fekete minijéhez. A fehér vastag öv és a színben harmonizáló harisnya még izgalmasabbá, feltűnővé varázsolja a lágy esésű klasszikus feketét. Aki nem érzi magát elég karcsúnak, válasszon lenge szabású mell alatt bővülő fazont. A Mango tűzpiros és hűvöskék ruhái tökéletesek.

Bomba ötlet: a szőrmesál!



Az örök fekete

Minden idők legelegánsabb színe természetesen a fekete. A Gucci és a Valentino téli kollekciójában csodás darabokat láthatunk. A combközépig felhasított galléros selyemruha az eleganciák gyöngye. Unalmas a fekete? Kizárt!


Disco stílus

Lazább partikra valami fiatalosat? Továbbra is a nyolcvanas évek „Studio 54” stílusa a nyerő. Egy feltűnő mintájú harisnya igazán fekete ruhával érvényesül. A bokáig érő és a kantáros harisnyák, az extrém színek és minták, a vékonyabb harisnyára húzható lábszár melegítők a legegyszerűbb összeállítást is megbolondítják

Bomba darab: csillagmintás Calzedonia bokaharisnya



Ötletes kiegészítők

Ne feledkezzük el a játékos de egyben hiper-elegáns kiegészítőkről sem! Az ékszerdobozokra emlékeztető minitáskákat nem kell bemutatni. Kedvencünk a Mango ezüst fényben tündöklő Rock stílussal kevert vagány retiküle!


Bomba ékszerek: a egújabb Swarovski hópehely medáljai



Végül, de nem utolsó sorban lessünk el néhány csodás ötletet a legjobban öltözött sztároktól!

Kate Hudson lélegzetelállító tündöklően sárga aszimmetrikus ruhájában mintha az Ezeregy éjszaka meséiből lépett volna elő. Szőke hajhoz, kék szemhez különösen ajánlott!



Kate Blanchett káprázatosan elegáns, Gwen Stefani őrülten szexi, Jessica Alba varázslatosan szép, Beyonce pedig makulátlanul tökéletes.


Néhány izgalmas választás:

Penélopé Cruz fordos báli ruhája, Liv Tyler méregzöld választása, Drew Barrymore végtelenül egyszerű, de annál feltűnőbb hófehér „menyasszonyi” ruhája, és Hale Berry extra szexis rikító fuksziaszín koktélruhája. 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL