UTAZÁS

Ismerd meg és zárd a szívedbe az új Thermal Hotel Balance szállodát Lentiben! - Nyerj álomhétvégét!

Szerző:
Szabó Anna
A szálloda Lenti nyugati részén található, 140 km-re Graztól és 9 km-re a szlovén határtól. Lenti városközpontját a hoteltől elindulva néhány perces sétával érhetjük el, ahol számos bevásárlási és kellemes kikapcsolódási lehetőség várja a vendégeket.

 

Fedezd fel te is a környéken található látványosságokat!

Próbáld ki Magyarország leghosszabb Erdei Kisvasútját, amely csodálatos bepillantást nyújt a régió kulturális és földrajzi értékeibe.

A 92 korszerűen kialakított szoba (28 – 38 m2), a 2 lakosztály (115 m2) és az elsőrangú szolgáltatások készen állnak arra, hogy az itt tartózkodást felejthetetlen élménnyé tegyék a vendégek számára. Mindegyik szoba légkondicionált, zuhanyozóval vagy fürdőszobával és WC-vel, valamint széffel, telefonnal, hajszárítóval, LED televízióval, WiFi internettel felszerelve és a szobák többsége balkonnal is rendelkezik.

Üzleti rendezvényhez keresel éppen egy első osztályú címet?

A korszerűen berendezett bankett részleg 4 tárgyalóteremmel áll rendelkezésre, és a 2-250 fős rendezvények a szó szerinti biztos sikert fogják jelenteni, mint a rendezvény szervezőinek. A közvetlen személyes kapcsolattartó gondoskodik kényelemről a lekérés pillanatától kezdve egészen a rendezvény végéig, egyénre szabott programjaik pedig felejthetetlenné varázsolják az eseményt, így üzleti partnereid előtt is jól sikerült rendezvénnyel büszkélkedhetsz.

Kikapcsolódás magas fokon!

A szálloda területén lévő SPA részlegben - melyet a IV. emeleten alakítottak ki - élménymedence, finn szauna, gőzfürdő, infraszauna és aromaszauna áll a vendégek rendelkezésére. A kiváló képesítésű masszőr csapat és a gondosan összeválogatott kezelések is hozzájárulnak ahhoz, hogy a vendégek ismét egyensúlyba kerüljenek környezetükkel és önmagukkal.

Az étteremben és a hozzá kapcsolódó teraszon magyaros, regionális és nemzetközi ételekkel kényeztetik a hozzájuk látogatókat. A régió biotermesztésből származó termékei kerülnek itt feldolgozásra, amelyet a lelkes konyhai csapat a mai kornak megfelelő korszerű eljárásokkal, ám hagyományos receptekkel ötvözve készíti el a vendégek számára.

A szállodából egy fedett átjárón keresztül közvetlenül lehet átjutni a Lenti Termálfürdőbe. A szálloda vendégei részére biztosított a napi többszöri belépés a termálfürdő egész területére, ahol a fedett és szabadtéri fürdő minden medencéjét korlátlanul igénybe vehetik.


A 4 600 m2-es fedett fürdőben már 7 medence található többek között úszó-, gyógy-, gyermek- és hidromasszázs medencék, melegvizes jacuzzi, csúszdás felnőtt és gyermekmedencék, továbbá külön szaunavilág szaunakerttel, benne 2 db finn-, egy aroma - és egy infraszaunával, egy 630 m2-es pihenőtér pihenőágyakkal, gyógyászati részleg és szépségfarm, ahol fodrászat, kozmetika, pedikür/manikür is igénybe vehető.

A fedett fürdő új élményvilágában csúszdás élménymedence benne külön kisgyermekeknek szóló rész, ahol több pályás gyermekcsúszda és más játékelemek kínálnak tartalmas szórakozást. A melegvizes élménymedencében pedig különféle masszázs élményelemek, mint pl. masszázságyak, buzgárok, nyakzuhany, pezsgőülőke stb. nyújtanak pihenést, felüdülést a szálloda vendégeinek.

A szabadtéri strandfürdőn lévő medencékben (úszó, gyógy, gyermek, tan- és csúszdás élménymedencék) szintén mindenki megtalálja a neki megfelelő fürdési élményt.
A legnagyobb szabadtéri medence 1340m2, ahol 74m-es Anakondacsúszda, vadvízáram, masszázságyak, nyakzuhany teszi kellemessé a tartózkodást. Ezeken kívül még játszótér, sportpályák és különféle szolgáltatóegységek vehetők igénybe.

A lenti fürdő vize Európa-szerte ismert 40.000 éves nátrium-hidrogénkarbonátos gyógyvíz, amely mozgásszervi problémák, gerinc (nyak, hát, derék), lumbágó, ízületi (váll, könyök, kéz, csípő, térd, boka) gyulladásos és kopásos megbetegedések kezelésére alkalmas.

A lenti termálfürdő területén lévő Szent György Energiapark Európában egyedülállóvá teszi a lenti termálfürdőt, mivel olyan jótékony hatású energiavonalak találkozási pontjaiban fekszik, ahol a vendégek a gyógyvíz és e különleges energetikájú hely együttes hatása miatt hatékonyabban tudnak pihenni, feltöltődni, gyógyulni.

Bioenergetikus természetgyógyászok szerint minden betegség egy energiahiányos állapot következménye. Az Energiapark területén található sugárzások ezt az energiahiányos állapotot állítják helyre. Az egész szervezetre hatnak és harmonizálják az energia áramlását. Az alapvető működést segítik, jó hatású folyamatokat indítanak be, melyek helyreállítják a testi és a lelki egyensúlyt.

Thermal Hotel Balance Lenti
Táncsics Mihály utca 8
8960 Lenti
Tel: 0036 20 423 6375

sales@balancehotel.hu
www.balancehotel.hu

JÁTSSZ VELÜNK ÉS NYERJ!

Töltsd ki helyesen a kérdőívet, így részt vehetsz a sorsoláson, és megnyerheted a 2 fős álomhétvégét az új Thermal Hotel Balance szállodába! >>> 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL