MÁGIA

15 ősi és modern taoista talizmán, amivel az Univerzum megadja, amit kérsz

Szerző:
Szabó Anna
A taoizmus Kína egyik legnagyobb ősi vallása, amely nagy mértékben befolyásolta a kínai kultúrát és a mai napig él. Kínában különösen hisznek az istenekben, szellemekben, démonokban, akár csak a ying-yangban és az öt elemben. Természetesen ez a vallási világ hemzseg a papoktól és varázslóktól, akik képesek bármilyen talizmán elkészítésére, hogy elérjék céljaikat vagy éppen elűzzék a gonoszt. Íme 15 ilyen taoista talizmán, amit te is használhatsz!

 

A taoizmusban kiemelt helyet foglal el a mágia és azon belül és a talizmánok, amikkel bőséget, szerelmet, egészséget teremthetnek, elűzhetik a démonokat, szellemeket és a rossz erőket. Áldásukat kérhetik és segítségül hívhatják az isteneket, a jó szellemeket, és a természet erőit.

Ezek a talizmánok mágikus diagramok, pecsétek, szövegek, szimbólumok és transzban keletkezett jelek lehetnek vagy ezek összessége. Ezeket készítheti általában beavatott pap vagy varázsló, - aki képes is őket értelmezni - de a hétköznapi ember is, amennyiben kitanulta a mágikus művészetet.

Általában sárga vagy fehér papírra íródnak ezek a talizmánok és elégetik őket. Ugyanis a szertartás során elégetett szövegek füstté alakulva visszaszállnak az Égbe, beteljesítve egy kozmikus ciklust, mely a megnyilvánulásuk és visszatérésük rítusán alapul. Vagyis neked is el kell majd égetned ezeket az általad lerajzold vagy kinyomtatott talizmánokat a megfelelő napon, és imádkozva közben célod, vágyad eléréséért. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL