HOROSZKÓP

Ahány szív akkora szerelem decemberben

Szerző:
Szabó Anna
Összeállításunkból megtudhatod, hogy mi vár az egyes csillagjegyek szülötteire december hónapban a szerelem terén. Ha kíváncsi vagy rá, semmi mást nem kell tenned, csak olvass és figyelj…
Kos

A tűzjegy szülötte, impulzív, törekvő, türelmetlen, indulatos.

Visszahúzódó természetű vagy, ezért nehezen ismerkedsz. Javaslatunk: járj sokat szórakozni, társaságba. Ha így teszel, könnyen összetalálkozhatsz egy másik Kossal, aki ugyanolyan magányos, mint te, és akkor siker, hét szívvel.


Bika

A földjegy szülötte, óvatos, elgondolkodó (magába mélyedő), türelmes, érdekember.

Egy december 17-e előtt lefolytatott komoly beszélgetés úgy hat a kapcsolatodra, mint a friss tavaszi zápor. Túlságosan régóta próbáljátok partnereddel együtt a szőnyeg alá söpörni problémáitokat. Az este egy csodálatos, közös reggelivel ér véget - az ágyban.


Ikrek

A levegőjegy szülötte, fürge, szellemileg nagyon friss, barátságos, kíváncsi és erőteljesen igényli a változatosságot.

A tánc, a szórakozás, az ismerkedés hónapja. Szíved azonban nem perzselődik meg december hónapban.


Rák

A vízjegy szülötte, érzelmek kifejezője, együtt érző, intuitív, kötődik a természethez.

Hol marad eddigi toleranciád? Idegeid nincsenek a legjobb állapotban, és ez kihat partnerkapcsolatodra is. Márpedig a dühkitöréseket egyetlen férfi sem szereti...


Oroszlán

A tűzjegy szülötte, büszke, öntudatos, öndicsérő, vállalkozó kedvű.

A hónap első felében partnered féltékenykedése keseríti meg az életedet, ezúttal azonban nem ok nélkül haragszik rád. Nem fogadja el szokásos kimagyarázkodásodat sem: „Semmi komoly, tudod, hiszen ismersz engem."


Szűz

A földjegy szülötte, lelkiismeretes, szorgalmas, elemző típus, takarékosságra hajlamos.

A hónap elején csábítsd el partneredet egy utazásra, még ha csak egy hétvégére is. Használd ki az alkalmat, és beszéljétek meg a problémáitokat, űzzétek el a fekete fellegeket, amelyek a kapcsolat fölé borultak.


Mérleg

A levegőjegy szülötte, magába forduló, harmóniára és egymás kiegészítésére ideális típus.

A hónap elején valami megzavarja kapcsolatotokat, de egy alapos és őszinte beszélgetéssel meg tudjátok oldani problémáitokat. December közepétől kezdve ismét tombol a szerelem.


Skorpió

A vízjegy szülötte, intuitív, makacs, ellenálló, rámenős.

Ne bocsátkozz vitába, mert csak feldühíted magad. A Skorpiók hajlamosak arra, hogy ha partnerkapcsolatukban gondok támadnak, azonnal veszekedni kezdenek partnerükkel, ez azonban nem old meg semmit.


Nyilas

A tűzjegy szülötte, ösztönös, lelkesedni tudó, szabadságra vágyó, túlzásoktól nem mentes.

Már a hónap első napjai is ígéretesek, a csillagok segítenek neked úrrá lenni a kapcsolatotokat régóta beárnyékoló véleménykülönbségeken. Használd ki ezt erotikus megújulásához is.


Bak

A földjegy szülötte, kötelességtudó, komoly, óvatos, célratörő, takarékos, kitartó.

Feszültségek várhatok otthon Semmi féltékenykedés, veszekedés, csak éppen ingerült légkör. Próbáld meg enyhíteni a légkört, hiszen az okosabb enged - és az te vagy.


Vízöntő

A levegőjegy szülötte, nem hagyományos, nyílt, független, eredeti típus.

Ezt a decembert nem felejted el egyhamar. A Vénusz ugyanis erotikát, a Mars viszont veszekedést hoz neked. Ez próbára teszi a partnerkapcsolatodat is. Az ígéretesnek induló esték féltékenykedéssel, vitákkal, könnyekkel érnek véget. Szükséged lesz híres toleranciádra.


Halak

A vízjegy szülötte, önfeláldozó, odaadó, együtt érző, intuitív, segítőkész.

Az erotika és a gyengédség hónapja. Az egyedülállók esti hódító körútra indulnak, az állandó partnerkapcsolatban élők szerelmi játékokkal újítják meg viszonyukat.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL