MÁGIA

A vágy varázslata

Szerző:
Szabó Anna
Rövidke varázslatunk segítségével könnyedén elcsábíthatod azt, akire mindennél jobban vágyakozol. De ez még mind semmi: szenvedéllyel és szexuális energiával töltheted fel aurádat.
Hozzávalók:

1 db piros gyertya
Jázminszirom
Ylang-yland illóolaj
2 teáskanál whiskey
Szegfűszeg illatú füstölő
Kevés föld
Kevés víz



A varázslat menete:

1. Ezt a varázslatot lehetőleg este végezd. Olyan napot és időpontot válassz, amikor biztos vagy benne, hogy senki sem zavarhat meg.
2. Mielőtt hozzákezdenél a szertartáshoz, végy egy feszültség-levezetőfürdőt, hogy minden rossztól megtisztulhass. Lehetőleg levendulaszínű fürdősót és levendula olajat önts a fürdővizedbe, mert ez teljesen megtisztítja szellemedet.


3. Amikor elméd teljesen lenyugodott, és megtisztultál, gyújtsd meg a füstölőt, hunyd le a szemedet, és erősen koncentrálj arra a személyre, akit szexuálisan magadhoz szeretnél vonzani.
4. Magadban ismételd el háromszor: nagyon vágyakozom Rád:(az illető neve)
5. Nyisd ki a szemed. Az ylang-ylang olajból és a whiskeyből készíts keveréket, és kenegesd meg vele a gyertyát, majd gyújtsd meg.


6. A gyertya köré szórj egy kevés földet, egy kevéske vizet és jázminszirmot.
7. Hagyd, hogy magától elégjen a gyertya. A végén a földet és a szirmokat csomagold be egy szalvétába, és tedd el egy biztonságos helyre. Két nap múlva vedd elő, és dobd ki.

Ha mindent jól csináltál, akkor hamarosan olyan kisugárzással fogsz rendelkezni, hogy a hőn áhított személy képtelen lesz ellenállni neked.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL