EZOTÉRIA

Lélekmadarad misztikus üzenete - Fedezd fel, ki lakozik benned!

Szerző:
Szabó Anna
Mindenkiben lakozik egy lélekmadár, mely nyitja, és zárja a lélek legmélyebb zugait. Időnként képesek vagyunk irányítani lélekmadarunk érzéseit, máskor minden próbálkozásunk hiábavaló. Ha azonban figyelsz a lélekmadaradra, megértheted a saját viselkedésedet is, és tisztán láthatod, mit miért teszel – ezáltal egy teljesebb élet vár rád. Ismerd meg a saját lélekmadaradat és fogadd be az üzenetét.

 

A lélek mélyen legbelül, a testünkben él, melynek közepén áll egy madár. Ő a lélekmadár, mely mindent érez, amit érzünk. Ha sérelem ér minket, lélekmadarunkat átjárja a fájdalom, ha azonban szeretetben, ölelésben van részünk, lélekmadarunk egyre csak növekszik, míg szinte teljesen be nem tölt bennünket.

Nézd végig figyelmesen az alábbi képeket, és hagyd, hogy kezedet a megérzéseid vezessék. Válaszd ki azt a madarat, amely ebben a pillanatban a legközelebb áll hozzád, és fedezd fel, milyen üzenetet tartogat a számodra!

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL