DIVAT

Kerekded szépség

Szerző:
Szabó Anna
Régóta problémát jelent, hogy azok a fiatok, akik egy kicsit teltebbek vagy túl vannak egy-két szülésen, nem tudnak kedvükre öltözködni. A caremo collezioni alapötletét a molett hölgyek ihlették.
A caremo M-6XL méretben kínálja minőségű alapanyagokból, egyedi tervezés alapján készült széles választékát. Ez idő alatt 2 nagykereskedést, 4 saját üzletet (pl: Westend City Center) és számos márkaüzletet nyitott Magyarországon.


A caremo collezioni nemcsak a hazai, hanem a külföldi piacon is megismertette magát. Így nagy űrt sikerült betöltenie a magyar és az európai molett divatban. Sikerének titka, hogy a gömbölyded formára is mert fiatalos, modern stílust megálmodni.



M-6XL

A caremo collezioni a legújabb trendet, lendületet és életvidámságot képviseli. Régóta problémát jelent, hogy azok a fiatok, akik egy kicsit teltebbek vagy túl vannak egy-két szülésen, nem tudnak kedvükre öltözködni, - hiszen ők is szeretnének csinosak, vonzóak lenni- nagyon nehezen találnak alkatukra való divatos, sportos a hétköznapokban is hordható ruhákat, amit szívük szerint választanának. Ezért termékeinket M-6XL méretben kínáljuk. A kollekció színvonalához és minőségéhez képest az árak a magyar pénztárcákhoz igazodtak.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL