LELKIPATIKA

Mi az a lélekcsoport? - A te személyes csoportod, amibe beletartoznak a lélek társaid

Szerző:
Szabó Anna
Mi a lélek? A lélek, a mi belső lényegünk, a halhatatlan részünk, amely tanulni jön a földre. Ám nem egyedül érkezik. Egyesek szerint a lelkeink különböző lélekcsoportoktól, mondhatni lélekcsaládoktól származnak és ezek a családok ilyen komplett formában születnek le, hogy idelent megtalálva egymást, tanulhassunk a másiktól, segíthessünk egymásnak megoldani és átvészelni az életleckéket.

Mindannyiunknak van egy lélekcsoportja, amellyel kicsivel jobban összeköttetésben állunk, mint másokkal a földön. Ebbe a csoportba beletartozol te, egy másik személy és néhány másik ember is. Ezek lehetnek a szüleid, a barátaid, a párod vagy éppen a kollégáid. Sokan már egy korábbi inkarnációban is együtt voltak és tanultak.

Most már láthatod, ilyen lélekcsoportoktól érkezünk erre a világra, és látszólag véletlenszerű időpontokban találkozunk a többi taggal, de valójában ezek a találkozók el voltak rendezve a szellemek között már azelőtt, hogy ide a földre érkeztek volna.

Egyetérthetünk abban, hogy ezek a találkozók lehetővé teszik számunkra, hogy megtanuljunk egymástól egy leckét vagy leckéket, attól függően, hogy mennyi időre van elrendezve a kapcsolatunk egymással az életben. Ez az, amiért néhány ember csak futólag, de intenzíven vesz részt az életünkben és kész, annyi volt.

Érezted már azt, amikor először találkoztál valakivel, hogy mindig is ismerted azt a személyt? Még akkor is, ha az internet hozott össze titeket, akkor is így élted meg ezt a kapcsolatot, és még csak furcsának se találtad, hogy esetleg az illető a világ másik végén él.

Habár találkozunk emberekkel ugyanazon az úton, ami ki van számodra jelölve, de azok a találkozások mégsem ugyanolyanok lesznek, mint amilyen a lélekcsoportod tagjaival lehet, mert különbözik az érzés intenzitása.

Szóval hogy ismerhetsz fel valakit a lélekcsoportodból?

Nos, egy másik lélekcsoportbeli taggal ugyanezt a spirituális nyelvet beszélitek. Az energiáját ismerjük fel nem a megjelenését. Úgy érezzük, már találkoztunk vele azelőtt korábban, de nem így van. Be tudjátok fejezni egymás mondatait, azonos gondolataitok vannak ugyanabban az időben, ugyanarról a dologról. Szóbeli és egyéb kommunikációs formában gyakran átfeditek egymást, mint az azonos időben történő telefonhívások, e-mailek...

Gyakran érzed azt, hogy húzod magad felé az a személyt, és felülmúlja bármely érzelmi kapcsolatodat, még akkor is, ha csak rövid idő alatt épült fel ez a kapcsolat és ismerted meg.

Fontos, hogy mindig emlékezz arra, hogyha az érzések kölcsönösen, akkor valóban ugyanabból a lélek csoportból származtok. Persze ez nem mentség arra, hogy magadhoz kösd, ha ő nem akarja.

Ezek alapján felismersz valakit az életed most vagy a múltból, aki a te lélekcsoportodba tartozik? Gondolkodj el azokon az embereken, ki milyen érzéseket vált ki belőled, még ha nem is vagytok együtt hosszú ideje, gondold át, mit tanulhattál tőle.

Akár jó vagy rossz tapasztalat ért felőle, nem számít. Minden tapasztalat hatalmas értékkel bír, amelyből csak az eredmény számít és az, hogy újra láthatod az életben az illetőt!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL