HOROSZKÓP

Kockázathoroszkóp

Szerző:
Szabó Anna
Horoszkópot mindenhol olvashatunk; naprakészen megtudhatjuk, mi jót remélhetünk a sorstól. Mi most rendhagyó összeállítást készítettünk, kiemelve a „rizikófaktorokat", amelyek veszélyeztethetik a hölgyek boldogságát. Reméljük, hasznát veszed.
Kos - Nyílt beszéd

Száz férfi is heverhet a lábad előtt, neked mégis csak az az egy kell, akit nem kaphatsz meg, hiszen nagyon hiú vagy. A szerelmet inkább játéknak, kihívásnak tekinted, uralkodni vágyásod pedig komoly veszekedéseket hozhat. Ne akard kisajátítani partneredet, mert az másnál fog vigasztalást keresni! Benned megvan az a képesség, hogy másokat is fellelkesíts, ugyanakkor egyenes, nyílt beszéded és célratörő stílusod sokakat elriaszthat. Ellenségeddé válhat az, akinek a számára kellemetlen igazságot a fejéhez vágod.


Bika - Hallgatás

A férfiak az olyan nőkről álmodoznak, mint amilyen te vagy, hiszen nincs hűségesebb és megbízhatóbb társ egy Bika nőnél. Életfilozófiád: hallgatni arany. Ám most épp ez vezethet konfliktusokhoz partnerkapcsolatodban, ugyanis félreértések forrása lehet. Mondd meg inkább, amit gondolsz! A diplomácia nem a legerősebb oldalad. Ha valaki nem tetszik neked, azonnal ki is mutatod, ami nem okos dolog, főként ha valamilyen szempontból, fontos emberről van szó. Így előmeneteli esélyektől fosztod meg magad.


Ikrek - Határozatlanság

Szereted magad köré gyűjteni a hódolókat, és mindegyikükben találsz valami elragadót, ami a másikból hiányzik. Határozatlanságod azonban megakadályozza a nagy szerelem kialakulását, hiszen minduntalan az a kérdés foglalkoztat: nem lesz-e jobb a következő, mint a mostani?
Úgy gyűjtöd az ismeretségeket, mint más a gyufa-címkét. Szép dolog, hogy ennyire érdekelnek az emberek, csak az a kár, hogy néha túlságosan rövid ideig. Senki sem szereti, ha beszélgetés közben otthagyják, mert a társaságban egy másik, érdekesebb arcot fedeztek fel!


Rák - Féltékenység

Nem egykönnyen esel szerelembe, de akkor aztán a fejed búbjáig. Ne mutasd ki a féltékenységedet, főként ne egy kapcsolat elején, mert az könnyen elriasztja a férfit. Különösen most, az év vége felé légy óvatos, kerüld a szemrehányásokat. Zárkózottságod érdeklődést vált ki az emberekből, ismered mások érzéseit, a magad gondolataiba azonban senkinek nem engedsz bepillantást. Ha nem tárod ki lelkednek kapuit, senki sem lesz a segítségedre, ha mégis rászorulnál.



Oroszlán - Hiúság


Csak a legjobb elég jó -ez az alapelved a szerelemben is. Inkább egyedül maradsz, mintsem a „második vonalból" válassz magadnak partnert. Hiúságod könnyen partnerkapcsolatod végét jelentheti, főként, ha annak hiszel a leginkább, aki a legjobban hízeleg. Mindig a színpadon érzed magad, ugyanakkor az emberismeret nem erős oldalad. Ahogy a szerelemben, a baráti vagy munkatársi kapcsolataiban is a hízelgőkre hallgatsz. Most az egyszer ne tedd!



Szűz - Alaposság


Ha új partner tűnik fel a láthatáron, először alaposan kivesézed az illetőt. Szívedet csak azután nyitod meg előtte, ha a férfi minden szempontból kiállta a próbát. Ezért mostanában több erotikus kalandtól fosztod meg magad, amelyek akár egy igazán nagy szerelem kezdetét is jelenthetnék. Kritikai érzékedet sokra becsülik, bár néha túl erősre sikeredik mondanivalód, így inkább ítélethozatalnak tűnik. Fogd vissza kicsit magad - az önkritika terén is.



Mérleg - Harmónia mindenáron


Épp az, amit az emberek benned a leginkább értékelnek, azaz a harmóniára való törekvés fordul ellened. Ha problémáid adódnak partnerkapcsolatodban, inkább hallgatsz, semmint hogy beszélj róla. Konfliktusaidat feltétlenül oldd meg az év végéig, mert a január kifejezetten válságos hónap lesz számodra a szerelemben. Ki nem állhatod a vitákat, ezért inkább mindenkinek mindig igazat adsz. Most próbáld megmondani azt, amit valójában gondolsz, még akkor is, ha tudod, ezzel ellenségeket szerezhetsz magadnak.


Skorpió - Bosszúvágy

A legnagyobb problémád, hogy zárkózott vagy, mint egy kagyló. Hogyan fedezzék fel akkor a benned rejlő igazgyöngyöt? Szívesen foglalkozol mások lelki gondjaival, miért nem tárod fel a magadét is? Lehet, hogy a választott férfi azért fog elfordulni tőled, mert magányosnak érzi magát a kapcsolatban. A legrosszabb, ami történhet veled, hogy dühödben vagy bosszúvágyból elveszíted önkontrollodat. Ilyenkor nemcsak másokat sértesz meg, magad is megsérülhetsz. Különösen most, az év vége felé vigyázz az érzéseidre!


Nyilas - Ígéretek

Könnyen válhatsz csalók és házasságszédelgők áldozatává. Aki szerelmet ígér, az előtt te is kitárod a szívedet, mivel nem hiszed el, hogy az érzelmeket meg is lehet játszani. Különösen a jövő év elején légy óvatos! Vedd le végre a rózsaszín szemüveget, amin keresztül a partnereidet nézed. Ne ígérgess felelőtlenül, főként, ha nem tartod be. Téged a jó szándék vezérel, de azonnal elfelejted, amit ígértél, ezzel pedig kivívod mások haragját.



Bak - Kötelességtudat


Annyira félsz a csalódásoktól, hogy inkább lelakatolod a szívedet, sőt még a kulcsot is eldobod. Ne tedd, mert így észrevétlenül megy el melletted álmaid férfija. Nem mindenki olyan kötelességtudó, mint te. Ne húzd fel rögtön az orrod, ha mások nem annyira fegyelmezettek. Főként az év elején ne légy túlságosan kritikus azokkal szemben, akikkel kapcsolatot akarsz teremteni.




Vízöntő - Az új hajszolása


A szerelemben olyan vagy, mint egy szép pillangó: virágról virágra szálldogálsz. Kapcsolataidat hamar feladod, főként, ha már fárasztónak tűnnek, így azonban soha nem fogsz bensőséges viszonyt kialakítani senkivel. Szabadságvágyad ellenére nem igazán lelkesedsz a nyitott kapcsolatokért. Nagyszerű koncentráló- és beleérző képességed hozzásegít ahhoz, hogy kitűnően kijöjj embertársaiddal. Függetlenségre való törekvésedet azonban félreérthetik, ezért önzőnek vagy érzéketlennek, hidegszívűnek gondolhatnak.


Halak - Sértődöttség

Hatalmas lelki- és akaraterővel vagy megáldva, ezt azonban senki sem tudja, gyenge, védelemre szoruló nőnek látnak. Próbálj meg természetesen viselkedni, különben azonnal otthagy a férfi, aki másnak látott eddig, mint amilyen vagy valójában. Gyakran saját magadat zárod ki a társaságból. Ha valami nem az ízlésed szerint történik, azonnal felhúzod az orrodat, és szó nélkül visszavonulsz, hibáidat nem látod be. Ne vedd annyira a szívedre a kritikákat, és meglátod, mindenhol könnyebben fogsz beilleszkedni.
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL