2017. június 29. - Péter, Pál
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. június 29. - Péter, Pál
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Megtaláltad már a lelki vagy karmikus társadat? - Ismerd fel a kettő közötti különbséget!

Kétségtelen, hogy vannak olyan emberek, akik tudják, hogy már találkoztak korábban. Egyszerűen érzik testük minden porcikájában. De vajon lelki társak? Vagy karmikus kapcsolatban vannak?

 

Nincs ahhoz fogható, amikor két embert a világ legerősebb összekötői szálai mozgatnak. Ilyenkor egy magasabb erő vezeti egymáshoz a lelkeket, hogy csatlakozzanak egymáshoz. Az ilyen kapcsolatokban derül ki, kik vagyunk és hova tartunk. Meg lehet próbálni együtt is egy kapcsolatban, de ha nem megy, akkor másféle kapcsolatban kell boldogulni. 

Lelki társ

A lelki társ egy olyan személy, akinek az a rendeltetése, hogy életed része legyen. A kérdés az, hogy együtt maradsz-e ezzel a személlyel, vagy csak sodródsz vele, miközben hagyod, hogy tanítson, a tükörképed legyen, miközben ő is tanul tőled és utána mehet mindenki tovább a maga útján. Vajon érdemes követni az ilyen nehéz életleckéket?

A lelki társak bárhonnan érkezhetnek ezen a földön. Gyakran nem is számítunk rájuk, csak felbukkannak a semmiből, ahogy a történelem során máskor is tették és egyszerűen tudjuk, hogy kapcsolatban álltunk velük. A szemek találkoznak, az arc kipirul, a szív lángra gyúl, és ott a tudat, hogy már találkoztunk ezzel a személlyel egy másik életben, most mégis itt van a jelenben, a lelkünk felismeri benne a másik felét.

Ez a végső találkozása az isteni pároknak. De sokszor a lelki társi viszony nem egy romantikus kapcsolat. Lehet valaki a rokonaink közül, de akár a tanárunk vagy egy diáktársunk is lehet az. Rengeteg lelki társunk lehet ezen a földön, akár egy időben is, csak készen kell rá állni és felismerni. Ez a személy mennyei ajándékkal érkezik. Ismer bennünket és esélyt ad nekünk egyetlen szó nélkül. A szinkronicitás a két fél között hátborzongató lehet. És a kényelem és a biztonság érzete mellettük már egészen földöntúli.

Sokkal többet tanulhatunk akkor, amikor nem vagyunk velük kapcsolatban. Egyszer találkoztam valakivel, aki feltűnően hasonlított egy családtagomra még a gyerekkoromból. Úgy éreztem, sőt, tudtam, hogy ő a mindenem. El voltam tőle bűvölve szavak nélkül is Kiderült, hogy ő a lelki társam, de nem egy örök fajta. Ő a saját viselkedésem tükörképe volt, én pedig megmutattam neki azokat a gyerekkori emlékeit, amiket el akart feledni. Mindez beletelt néhány évbe, de be kellett fejezni, mielőtt teljesen hozzá nőttem volna, így egy idő után el is váltunk. Márpedig ez nem egy sétagalopp a szívnek, ha két lelki társ szétszakad (számos nyilvánvaló okból kifolyólag), de nem is lett volna jó ötlet, hogy együtt maradjunk, amikor az egyik lélek tudja, hogy neki mi a jobb.

Tehát a lelki társ egy olyan személy, aki azzal a céllal jön az életünkbe, hogy felerősítsen, megmutassa, milyenek vagyunk és milyenek lehetünk azután is, miközben szabad akaratunkból dönthetünk, hogy kapcsolatban maradunk-e vele, vagy folytatatjuk utunkat. Nem kell túlbonyolítani a dolgokat.

Karmikus kapcsolat

A karmikus kapcsolat egy másik oldala az éremnek, ami lehet viharos és intenzív, és a legtöbb alkalommal egy hosszú távú partnerség jön létre, ami nem túl jó ötlet.

A karmikus személy hozza el nekünk az Univerzumot, olyan, mint egy tanár vagy példakép. Bármit is hoztunk magunkkal az előző életeink kapcsolataiból, az biztos ott lesz a karmikus partnerben is, hogy utánozza azokat, így elevenítve fel a múltat. Lehet, hogy a vele való kapcsolat olyan lesz, mint egy kör a hullámvasúton. Vagy túl nagy lesz a korkülönbség. Vagy előhozza a legrosszabb oldalunkat, pont akkor, amikor szükségünk van rá.

Ez a fajta kapcsolat normál esetben rövid ideig tart és ez idő alatt nem ajánlott az intim kapcsolat, kivéve, ha már a karma befejeződött és nincs több dolgunk vele, illetve mindkét fél hajlandó az érzelmi kapcsolatra, de szigorúan csak azután, hogy befejezték a közös ügyüket. Ez az előfeltétele egy jól működő karmikus kapcsolatnak, a lélek befejezett ügye. Amint ez megtörténik, a partnerek között kötetlen és szeretetben, harmóniában gazdag kapcsolat alakul ki.

Volt ilyenben is részem, de nem voltam tisztában azzal, hogy ez egy karmikus kapcsolat. Négy évig voltunk egymás életének részei, miközben házasok voltunk és mikor átléptük a határokat és intimen közeledtünk egymás felé, akkor lőttünk bakot. Nem voltunk képesek felismerni a lelkeink közti ügyletet. A vitákat és konfliktusokat a meggondolatlan érzelmi kitöréseinknek tudtuk be. Egy se veled se nélküled kapcsolat volt. Aztán csak nevettünk az egészen, annyira nehéz volt meghatározni, hogy mi a fene is ez köztünk. Végül visszatértünk partnereinkhez, mikor nem volt több közös tennivalónk. Pedig lett volna.

Végre megértettem, hogy a karmikus kapcsolat egy vékony vonala a lelki társ és az ikerláng kapcsolatok között. De itt csak a karmával kell foglalkozni. Ez egy szerződés saját magaddal és a másik féllel. Tehát a lelki társ kapcsolat több korszakon át is tarthat, ahol szeretjük és tiszteljük a másik felet. A karmikus kapcsolat tipikusan rövid ideig tart, amit fel kell ismernie mind a két félnek. Mindkettő lényege a kölcsönös csodálat és a tisztelet.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mennyei falatok, minimális kalória - A legjobb receptek 300 kalória alatt

Mennyei falatok, minimális kalória - A legjobb receptek 300 kalória alatt

Melyek a legkritikusabb étkezései egy fogyókúrának? Bizton állíthatom, hogy a vacsorák! Főként így télen, amikor hamarabb sötétedik, több időt töltünk bezárva. Nézzünk néhány 300 kalóriás, légiesen könnyed vacsorát, és lépjünk túl a megszokott ízeken.

Tovább »
6 jel, hogy viselkedésed negatív hatással van a gyermekedre, csak nem veszed észre

6 jel, hogy viselkedésed negatív hatással van a gyermekedre, csak nem veszed észre

A gyermeked nem csak testileg, de lelkileg is fejlődésben van. Mint egy kis adóvevő, állandóan nyitva tartja füleit, szemeit és érzékeit, hogy minél többet tudjon meg. Ezért még téged, a szüleit is megfigyeli. Vagyis hatással van rá minden tetted és szavad, még azok is, amelyekről nem is gondolnád, hogy így van. Íme a 6 dolog, amire különösen figyelned kell, ha nem akarod negativitással mérgezni a gyerekedet!

Tovább »
Mi vár rád a nyár közepén? - Nagy júliusi horoszkóp magától Julius Caesartól!

Mi vár rád a nyár közepén? - Nagy júliusi horoszkóp magától Julius Caesartól!

Miért pont Julius Caesar lesz az, aki prezentálja a júliusi hónapodat? Mert ez az ő hónapja, róla nevezték ugyanis ekkor született. Így senki más nem tudja olyan pontosan kiolvasni a csillagokból, hogy mi vár rád a szerelemben, az anyagiakban és a mindennapok terén ebben a hónapban, mint Ő! 

Tovább »

Kalkulátor

Hajfestési kisokos

A rengeteg hajfestéknek, színezőnek köszönhetően szabad utat engedhetsz a fantáziádnak. Ám a drasztikus módon történő beavatkozás nem mindig marad következmények nélkül. Tudj meg hát mindent a hajfestési módszerekről, mielőtt belevágsz!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Szalay Zsuzsa

Szülés utáni depresszió szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Szalay Zsuzsa

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép