HOROSZKÓP

Kezeld a partneredet - csillagjegye alapján!

Szerző:
Szabó Anna
Kezelni a férfiakat – ez minden nő titkos vágya. Tudni, hogyan kell hozzájuk közelíteni, melyik férfinak mi tetszik, mit szeret, mi a fontos – ez a győzelem egyik alapfeltétele. Segítségül közlünk néhány fontos tudnivalót az egyes csillagjegyekről. A várható siker természetesen a tiéd…

Kos

A Kos férfi maga akarja meghódítani a partnerét. Jó tanács utánuk epekedő hölgyeknek: ne alázkodjanak meg előtte! Inkább vegyél neki valami apró ajándékot. A Kos gyakorlatias szellem, vagyis értékeli, ha megajándékozzák. Ehhez viszont szíve hölgye ne mellékeljen üdvözlőkártyát! Ha a Kost sikerül meghódítani, tekintsük sok gyengeségét erénynek. Ez megnyugtatja, és magabiztossá teszi.





Bika


A Bika férfit el kell kényeztetni. Partnere ügyeljen arra, hogy mindig tökéletesen vasalt ingben járjon! A Bika rendkívül boldog tud lenni, ha hosszal előkészítést igénylő finomsággal lepik meg vasárnap. Az ínycsiklandó ebéd elfogyasztása után azt sem bánja, meg megsimogatják szépen gömbölyödő pocakját…






Ikrek

Az Ikrek férfi azt igényli, hogy a nő egyszerre kezelje őt partnerként és kihívásként. Bolondul a szép nőkért, és észreveszi, ha egy hölgy divatosan és merészen öltözködik. Különösen vonzónak találja, ha egy hölgy kesztyűt és ékszert visel.






Rák


A Rák férfit úgy kell kezelni, mintha a barátnője, egyben az anyja is lenne. Vágyik arra, hogy rendszeresen megdicsérjék. Gyakran mondjuk neki, milyen jó kiállású, értelmes, és talpig férfi. Szereti a joghurtot vagy a kefirt. Támogassuk művészi hajlamát! Szíve hölgyének ugyancsak energikusnak kell lennie, mert a Rák férfi elvárja, hogy minden ötlet társa fejéből pattanjon ki. Hagyja, hogy irányítsák és eltervezzék életét.





Oroszlán

Az Oroszlán férfit - akárcsak a vadonban élő névrokonát – el kell ismerni. Szomjazik arra, hogy szeressék, és ezt szereti hallani is. Fogadjuk el döntéseit! Ha kívánságait is teljesítjük, számíthatunk rá, hogy ő is lehozza szíve hölgye számára a csillagokat az égről. A szerelemben szívesebben ad, mint amennyire kapni szeretne.





Szűz


A Szűz férfinak imponálni kell. Ő ugyanis a képzett, okos, intelligens nőkért rajong. Aki szemet vet ár, csillogtassa meg előtte szürke agysejtjeit! Aki mininél minibb szoknyácskában, vagy mélyen kivágott ruhában akarja elbűvölni, eleve rossz lóra tesz. Akit a sors szeptemberben született férfival hoz össze, legyen maga is takarékos.






Mérleg


A Mérleg férfi igényli, hogy szíve csücske mindig jó formában legyen. Partnere már reggeltől legyen mindig tökéletesen elegáns. Nem szereti, ha őt túlságosan megkritizálják. Biztonságra van szüksége, amit barátnőjétől, vagy hitvesétől szeretne megkapni.






Skorpió


A Skorpió férfi a merész dolgokért rajong: a selyem alsóneműért, a fekete csipkés harisnyatartóért, és az egyéb szépséges női holmikért. Elvárja, hogy barátnője és hitvese is lehetőleg eredeti szőrmebundát, ne pedig utánzatot viseljen. Nagy előnye, hogy kényes ízléséből kifolyólag nem mond nemet, ha neje még több pénzt kér tőle egy-egy divatos ruhára…







Nyilas


A Nyilas férfi elvárja, hogy hölgyének eredeti stílusa legyen. Mutasd meg neki, hogy különleges teremtmény vagy: szereted, ha ritka nyelven szólalsz meg, vagy külföldi utadról különleges ajándékkal leped meg.







Bak


A Bak férfi társától szigorú fegyelmet követel. Ne légy tehát te sem romantikus vagy szentimentális. Légy törekvő, és tűrd el, ha mégis kritizálnak! A Bak férfival többnapos hegyi túrázásokra és kirándulásokra számíthatsz.







Vízöntő


A Vízöntő férfi a plátói szerelmet fontosabbnak tartja, mint a szexet. Ne csodálkozzon hát senki, ha a szex terén semmire sem jut vele, és csupán jó barátok maradnak. Azok a nők vonzzák, akik inkább férfias foglalkozást űznek: pl. pilóta.







Halak


A Halak férfit olyannak kell elfogadni, amilyen: függetlennek. Ő ugyanis semmit sem utál jobban, mint a megkövesedett szokásokat. Barátkozz meg azzal, hogy időnként egyedül maradsz. Erre fel kell készülnie egy Halakba beleszerető hölgynek.






Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL