FÉSZEK

Téli trendek a lakásban

Szerző:
Szabó Anna
Elhoztuk neked a legmodernebb berendezési tárgyakat, és kiegészítőket. Szeretnél varázslatos hangulatot teremteni otthonodban? Cikkünkben kedvedre mazsolázgathatsz.


A tél, csak maradjon kint a természetben, ne engedd be magadhoz.
Lehet, hogy hideg, és zord a tél, de otthonodnak semmiképp sem kell zordnak lennie.
Színes-modern kiegészítőkkel gazdagíthatod imádott kis fészkedet.


Ünnepekkor szinte minden családban előkerülnek az elegáns étkészletek.
A rohanó hétköznapokon pedig szeretünk gyorsan kivenni a konyhaszekrényből 1-2 tányért anélkül, hogy figyelnénk a mintázatukat, a stílusukat.


Sok üzletben kaphatunk jó áron színes, hangulatos étkészleteket. Egy igazi, tartalmas étkezéshez igen is járnak a fiatalos, vagány színekben pompázó evőeszközök.

Az inox anyagú konyhai eszközök egyre divatosabbá válnak. Régebben csak a nagyüzemi konyhákon használtak inox borítású felszereléseket. Ma már szinte minden konyhában megtalálhatóak. Praktikusak, mert nem rozsdásodnak, és könnyen tisztán tarthatóak.


Üde színfolt a lakás bármely helyiségében ez a rokokó stílusú ülőke. Gyertyafény, kandalló, forró tea, rokokó. Garantáltan romantikus hangulatba ringat.


Az elegancia, és a határozottság sugárzik a képeken látható helyiségekről. Elegáns mintázatok keverednek fiatalos, bohó színekkel.
A virágmintás, különböző motívumokkal díszített felületek egyre többször bukkannak fel a lakásokban. A fáradtsággal teli szürke hétköznapokon szinte üdítően hatnak ránk a modern bútorok. Az az ember, akit színtelen, sivár környezet vesz körül, az maga is sivár, és színtelen lesz. Fontos, hogy az otthonunk nagy mértékben nyújtsa számunkra a megnyugvást.


Halloween jelmezes éjjele után bizony észre sem vesszük és elérkezik a karácsonyi, majd a szilveszteri buli ideje. Egy összejövetelen az italé a legnagyobb főszerep, így az sem mindegy, hogy milyen poharakban szolgálják fel azt. Íme hangulatos, trendi poharak elegáns estéhez, vagy laza táncos partihoz.


A különböző ínycsiklandó sültek mellé jár a finom mártás, amely természetesen egy vagány mártásos csészében mutat a legjobban.





Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL