SZÉPSÉG

Mutasd a szád - megmondom ki vagy!

Szerző:
Szabó Anna
Szép (nagy, vékony, kicsi, érzéki stb.) szád van – mondjuk. De mit árul el az ajkak formája? Lássunk hát hozzá példákat, és máris kiderül...
Nagy száj – Sophia Loren

Az életvidám nőt jellemzi, akivel nagyon hamar érintkezésbe lehet kerülni, de állandóan más emberekkel kell együtt lennie. Hajlamos a túlzásokra és a hencegésekre. A nagy száj intenzív érzelmi életre utal. Az együttlétet nagyon komolyan veszik, gyűlölik a felületességet.




Kicsi száj – Meryl Streep


Visszavonultságra, félénkségre, igénytelenségre utal. Ez annál inkább érvényes, minél vékonyabbak az ajkak egy kicsi szájnál. Nehéz az ilyen nőt meghódítani. De megéri: kis szájú nők a szerelemben többnyire gyengédek és beleérzők.



Telt ajkak – Claudia Schiffer


Öntudatosan női típus. Makacsul követi célját – hivatásában és a szerelemben egyaránt. Kicsit komplikált, hajlik a szeszélyességre. A szerelemben a legerotikusabbak közé tartozik. Szenvedélyes és telhetetlen. A hűséget nem veszi komolyan.



Vékony ajkak – Carrie Fisher


A pedantéria, az önfejűség és a nyakasság típusa. Elképzelési gyakran messze állnak a valóságtól, álmodozásra hajlamos. Kimondottan idealista. Ha egy férfi szenvedélyes társnőt keres, nála bizony csalódni fog.

{HUSVET2009}
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL