DIVAT

Sztárjelmezek

Szerző:
Szabó Anna
Egy igazi Halloween parti elmaradhatatlan lenne jelmez nélkül. Nem jut eszedbe semmi eredeti? Unod már, hogy anyacsavarnak öltözz? Gyere, és lesd meg mibe öltöztek a hollywoodi sztárok!
Ne feledd, ezeket a tippeket farsangkor is előveheted majd. Ha netán több ötlet is megtetszett, a következő jelmezes bulin bevetheted a másik lehetőséget.

 


Míg a tesó, Paris Hilton Las Vegasban bulizik, addig Nicky Hilton Los Angelesben múlatja az időt fekete macska jelmezében.



Los Angeles egyik kedvelt bárjában a Green Door-ban bukkant fel Heidi Klum vámpír- macskanőnek öltözve. Mijáú!



Christina Aguilera nehezen tagadhatná áldott állapotát, de természetesen az igencsak nagy pocak sem tartotta vissza attól, hogy szexis jelmezt öltsön magára a Halloween partira. A pókasszony, vagyis „Spider Girl” és kedvenc Drakulája csütörtök éjjelén a hollywoodi Hyde Night Clubban mulatott.




Kate Beckinsale szexis ördögnek öltözött Halloween éjszakájára. Az Elhagyott szoba című film sztárja, rendező férjével Len Wiesmannal érkezett. Lányuk, a 8 éves Lily is remekül szórakozott.



Tegnap a popsztár Pink, már a kötelező bevásárlást is halloweeni hangulatban töltötte. A malac sapka remekül illett az amúgy is pisze orrú sztár karakteréhez.


A Park Beverly Halloween estéjéről a legújabb, Gimme More című dalával visszatérni próbáló Britney Spears sem hiányozhatott, aki barátai körében - egy percig sem fegyelmezve magát- ünnepelt. Még fiait is beöltöztette. A fotón a legkisebb Spears baba, Jayden James látható.


És most lássunk néhány korábbi jelmezt a múlt évekből:

Christina Aquilera és férje, Jordan Bratman

 

 

Paris Hilton

A Topmodel leszek című amerikai sorozat
7. szériájának győztese, CariDee

 

 

Bette Midlers, Fergie

A legszexisebb kalózok:
Samantha Cole énekesnő, Marlee Martin, Lisa Rinna 

 Demi Moore lánya Rumer Willis, Lindsay Lohan, és Mariah Carrey

 Christina Milian és Mischa Barton

 

 Mimmie Driver, Tara Reid és a titokzatos pap...

  

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL