KÖZÉRZET

Gyere Sopronba friss tavaszi energiákért!

Szerző:
Szabó Anna
Tavasz közeledtével nemcsak a természet ébred téli álmából, de valami megmozdul bennünk is. Zsigereinkben érezzük, hogy valamit tennünk kell, hogy új energiák és lendület áradjon szét testünkben. Megszabadulnánk a téli hónapok minden nyűgétől, a felesleges kilóktól, a felgyűlt méreganyagoktól, szeretnénk elfelejteni a tunyaságot, az elnehezülést. A siker érdekében, bizony ki kell mozdulnunk otthonról! Keressünk egy szép, természetközeli helyet, válasszunk diétás programot vagy salaktalanító-méregtelenítő böjtöt. Irány tehát Sopron, irány a Lövér!

 

A soproni Hotel Lövér ideális helyszín a tavaszi újjászületésre. Hatalmas fenyveserdő fogadja a böjtölőket, a hölgyeket és az urakat, egyedül, kettesével vagy akár csoportosan is, távol a világtól, a természet szívében. Klimatikus gyógyhelyként elhíresült alpesi levegőjén, 214,5 méter magasságban, egész másképp veszünk levegőt. Az ózondús, kristálytiszta lélegzettel könnyedén, jólesően, mélyen telik meg a tüdőnk és minden apró sejtünk. Felfrissül testünk-lelkünk ettől az éltető élménytől és beindulnak a regeneráló, gyógyító folyamatok még a legegészségesebb szervezetben is.

A szálloda wellness központja, a léböjtkúrák bázisa az épület tetején, szinte egy szintben a nagyra nőtt famatuzsálemek zöld koronájával óriási panoráma ablakokkal nyit rálátást a Fertő tóra, a Schneebergre és Sopron városra. Béke van itt fent, csend és nyugalom, tökéletes körülmények elvonulásra, feltöltődésre, elengedésre. A tágas, napfényes teabárban nincs büféasztal, ami csábítana, de van böjtös és zöld tea, korlátlanul.

Lemondani a szilárd ételekről és csak ásványvizet, gyógyteákat, gyümölcsleveket fogyasztani, azaz böjtölni otthon is lehet, de számtalan érv szól a szállodában szervezett léböjt kúrák mellett. Otthoni körülmények között, a hétköznapok mókuskerekében nem lehet igazán elvonulni, márpedig a böjt intenzív testi-lelki odafigyeléssel jár együtt. Egy szervezett böjtön nincs gond a hozzávalók beszerzésével, minden készen érkezik az asztalhoz – gyönyörű színekben pompázó, frissen préselt zöldség- és gyümölcslevek, okosan összeválogatott gyógytea főzetek, fűszerekkel megbolondított böjtös levesek, vagy gondoljunk csak a ráhangoló és felvezető napok saláta költeményeire, zöldség kreációira.

A frissen facsart gyümölcs- és zöldséglevek, a speciális böjtös gyógyteakeverék, a szűrt zöldségleves mellé nemcsak sok-sok ásványvíz és méregtelenítést segítő testkezelések járnak, de kedves, támogató szavak is a szálloda munkatársaitól a reggelt indító hideg-meleg Kneipp leöntések, test- és talpmasszázsok során. Nehéz percek, mélypont érzés nélkül nincs igazi léböjtkúra, de mire való az erdei séta szárnyakat adó magánya, a pezsgőfürdő lágyan masszírozó vízsugarai, a módjával végzett gimnasztika vagy a szauna forrósága, ha nem arra, hogy könnyedén átlendüljünk az energiadús oldalra? Pihenés és napfürdő a magaslati teraszon, madárkoncert a tágas pihenőparkban, olvasgatás egy kényelmes pihenőágyban – és észrevétlenül megszabadultunk mérgeinktől és kilóinktól, fellélegeztünk, újjászülettünk – Lövér módra!

Értékes, saját magunkra fordított időt élhetünk át Sopron tetején, melynek során megszabadulunk a szervezetben felgyűlt méreganyagoktól és néhány felesleges kilótól, kisimul a bőrünk, eltűnik a narancsbőr, csillogó lesz a szemünk. A böjt csodája látványosan hat a testre, miközben a lélek is megkönnyebbül. Lelassul, ellazul, csökkennek a feszültségek, messze tűnnek a gondok. Kihívásként éljük meg a belső nagytakarítást, és a siker hatalmas lelkierőt, elégedettséget ad. A helyesen végzett böjt energiabomba, biológiai megfiatalodás, belülről fakadó ragyogás, hatása hónapokig elkísér.

Vannak, akiket a csak folyadékfogyasztással járó léböjt megijeszt. Olyanok is vannak, akik egészségi állapotuk miatt nem böjtölhetnek. Sőt, néha az is előfordulhat, hogy böjt közben derül ki, hogy valaki nem bírja a Buchinger-féle módszert. Nekik kínálja a Hotel Lövér az 1000 kalóriás diétát, amelynek során napi 5 alkalommal zajlanak az étkezések. A napi 1000 kalóriás mennyiség bőven kevesebb az egy átlagos hétköznap folyamán bevitt mennyiségnél, tehát a fogyás, a szervezet megkönnyebbülése garantált!
Csak nyerhetünk tehát egy tavaszi soproni kúrával, érdemes betervezni!

Részletes információk a szálloda honlapján: www.hotellover.hu

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL