ANGYALISKOLA

Angyali történet

Szerző:
Szabó Anna
Azoknak a történeteit, akik rendíthetetlenül bíznak az angyalokban, továbbra is megosztjuk veletek. Jelen leckénkben is egy különös eset megtörténtére hívjuk fel a figyelmet.

Férjemmel és kolléganőjével hármasban ültünk a kocsiban, és vásárolni mentünk. Az üzlet, ahova tartottunk, a város másik végében van, és a napokban nyílt meg. Keresztül kellett tehát mennünk egy igen forgalmas útszakaszon.


A férjem mindig nagyon óvatosan, vigyázva, igen figyelmesen vezet

Ezen a napon valahogy nem így történt, pedig még csak nem is beszélgettünk, hogy eltereljük a figyelmét. Az egyik pillanatban egy nagyobb kocsi, vagy kisteherautó - már nem emlékszem pontosan - hirtelen kiugrott egy kamion mögül, és előzni kezdett. Úgy látszott, hogy tényleg nem jön senki, sikerül az előzés, de abban a pillanatban megindult egy sor kocsi velünk szemben. Én nem tudom hogyan, de odakaptam a kormányhoz és egy mozdulattal visszarántottam. Nem tudok vezetni, ezt tudni kell



Azt viszont éreztem, hogy valaki fogja a kezem és segít

Én ekkor arra gondoltam, hogy a Jó Isten az, bár sok dolga közül miért pont minket figyelne? Most már tudom, hogy az Ő általa mellénk és mellém állított angyal volt az. Érdekes módon továbbra is csendben maradtunk és senki nem szólt, nem beszéltük meg az esetet. A férjem és a kolléganője, mintha semmit sem vettek volna észre. Már pedig ez nem jellemző, hiszen ha bármit teszek, a kedvesem mindig véleményezi. Azóta sem történt megbeszélés a dologról, én azonban tudom, hogy vigyázott ránk valaki. Talán még dolgunk van a földön.

Jelige: "Ébredés"


Azoknak a történeteit, akik rendíthetetlenül bíznak az angyalokban, továbbra is megosztjuk veletek. Nézzetek vissza, cikksorozatunkban rengeteg érdekességet olvashattok a későbbiekben is.

Ha veled is történt hasonló megmagyarázhatatlan, csodás dolog, kérünk, írd meg nekünk a Női Portál Palackpostájába!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL