LELKIPATIKA

Férfiak is lehetnek vesztesek

Szerző:
Szabó Anna
Férfi létemre olvasom a Női Portál oldalait. Hosszas töprengés után bátorságot vettem, és okulásul leírtam az én esetemet. Hátha valakinek hasznos tanulsággal szolgálhatok vele…
Egy szép júniusi napon láttam meg Ibolyát. Egy kerti partira voltam hivatalos, amelyhez semmi kedvem nem volt. Mégis elmentem, mert nem akartam visszautasítani a meghívást. Ott figyeltem fel rá, és úgy éreztem, nem lehet, hogy ne ismerjem meg közelebbről. Csak néhány szót beszéltünk, mert valahogy úgy éreztem, teljesen leblokkolok a társaságában. Ráadásul nem volt egyedül, mégis úgy tűnt, nagyon magányos. Nap, mint nap éreztem, látnom kell, míg ráébredtem, szerelmes lettem belé. Nem tudhatta, hisz' titkon figyeltem, de végül nem bírtam tovább, írtam neki egy e-mailt. Találkoztunk. Akkor tudtam meg, hogy férje van és egy kislánya. Ennek ellenére titkos találkozások következtek, és éreztem, ő is kedvel engem.


Szerelmes voltam, pedig reménytelennek tartottam a helyzetemet

Egy gyönyörű szigeti sétát követő estén lettünk egymásé. Káprázatos és fantasztikus volt a vele való együttlét. A nevetése, a mosolya, a lénye önmagában vágyat hordozott. Sajnos, a titkolózás, a lopott órák nem tarthattak sokáig. El kezdett látszani viselkedésén, hogy valami nincs rendben. De igazán rendes volt, hiszen előre megmondta, bármi történik velünk, gyönyörű emlék lesz számára e kapcsolat. Amit nemsokára a férjére és a kislányára való hivatkozással - meg is szakított.



Megértettem döntését

Bár azóta sem tudok megnyugodni, nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá. Ha eszembe jut, fáj az emléke, remegés fut át a testemen, és őrülten ver a szívem. A vendéglátásban dolgozom, könnyen megismerhetnék valakit, de a szerelem nem játék, és amíg ezt a lángolást, kisugárzást érzem, nem tudok mással lenni. Minden pillanatban várom a jelentkezését, bízom a reménytelenségben. A mai napig is szerelmesen szeretem őt.

Az egyik hölgy olvasótok azt írta, hogy csak ők lehetnek vesztesek. Hát talán egy kicsit most belátja, mi is azok lehetünk…


Nem mondhatod el senkinek? Mondd el mindenkinek!

Továbbra is várjuk kedves Olvasóink leveleit, akik megosztanák problémáikat velünk és másokkal egyaránt! A szerelemmel, lélekkel, testtel kapcsolatos írásokat a palackposta címére várjuk. A legérdekesebb írásokat névtelenül jelentetjük meg a Lelkipatikában azért, hogy mások is okulhassanak belőle.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL