MÁGIA

7 napos karma regeneráló vudu rituálé - Ezzel működni fog a Vonzás Törvénye!

Szerző:
Szabó Anna
Mindenki cipel karmikus terheket, valaki sokat, valaki keveset. Ám a jelen és múltbéli életünk terhei, bűnei, egyaránt ronthatnak a jelen életünk minőségén. Ilyenkor szokott az élet némely területe tartósan stagnálni, pechesek vagyunk egy adott dologban, például a szerelemben, karrierben. Ha úgy véled, téged is kísértenek az elmúlt életeid, a 7 napos karma regeneráló rituálé segít tőlük megszabadulni, megtisztulni és tiszta lapot kapsz!

 

A 7 napos karma regeneráló program segít elengedni, megszabadulni az előző és jelen életed terheitől, bűneitől, tettitől. Érezni fogod, hogy lehullnak a terhek és a láncok rólad, így tiszta lappal kezdhetsz. Várhatóan beindulnak az eddig akadályozott dolgok, feltöltődsz életenergiával és sikeresen áramoltathatod az univerzum energiát és működtetheted a vonzás törvényét. Ám a varázslat nem terjed ki arra az esetre, ha valakivel szemben adósságod van, mert azt le kell tudnod, hogy kiegyenlítődjön a számlád!

Kellékek

Vudubaba rólad

7 fehér gyertya

Tömjén füstölő

Egy tál víz

A csillagjegyed szerinti ásványok

A kedvenc virágod

Kis doboz

A varázslat menete

Első nap: Fogyó holdkor, szombati napon készítsd el a téged megszemélyesítő vudubabát olyan anyagból, amelybe gyógynövényeket tehetsz. Gyújtsd meg hozzá a gyertyákat és a füstölőt. Add hozzá a hajadat és pár levágott körömdarabodat is. Ehhez segítséget itt találsz. Mikor elkészültél vele, vedd a kezedbe és mond hangosan: „Ez a baba én vagyok X (neved), ízig-vérig rám hasonlít, az én testem és a lelkem van benne. Most még karmikusan terhelt és beteg, de hamarosan felszabadítom a rabságból!"
Ezután mehetsz is lefeküdni és vidd magaddal a babát, feltétlenül vele kell aludnod, hogy maximálisan átvegye az energiáidat.

Második nap: Tedd a babát éjjelre egy tál vízbe és mond felette hangosan: „A víz ereje megtisztít és átformál, szabadulj meg a rossz karmától!"

Harmadik nap: Vedd ki a babát a vízből, egy kicsit nyomkodd ki belőle a vizet és tedd a radiátorra vagy a kályha közelébe biztonságos keretek között, ugyancsak éjszakára. A lényeg, hogy meleg helyen legyen. Akkor pedig mond: „A tűz ereje felégeti a testi és lelki betegséget és minden más negatív köteléket. Szabadulj meg a rossz karmától!"

Negyedik nap: Helyezd a babát éjszakára a kertbe vagy a virágaid közé. A lényeg, hogy természetes földön legyen, zöld övezetben. Majd mond: „A föld magába szívja a negatív energiákat és leföldel, szabadulj meg a rossz karmától!"

Ötödik nap: Lógasd a babát tömjén füstölő felé az esti órákban, egészen addig, amíg le nem ég a füstölő. Előtte mond: „A levegő új életet lehel beléd, ezért szabadulj meg a rossz karmától és töltődj fel új erővel!"

Hatodik nap: Tedd a babát a csillagjegyed szerint hozzád illő kőre, avagy kövekre. Akár körbe is rakhatod velük, a lényeg, hogy érintkezzen a kővel és mond: „Csakráid most megtisztulnak és megerősödnek. Harmóniába hozom testedet és lelkedet!"

Hetedik nap: A kedvenc virágaid vagy azok szirmai közé kellene helyezni a babát. Legyen betakargatva a virágokkal és akkor mondhatod: „Tested és lelked immár tiszta és üres, új élettel és új erővel töltelek meg, virágágyban pihenj és töltekezz! Áldjanak meg a Szent Istenek!"

Másnap: Válasz egy dobozt vagy bármilyen kis tárolót, amibe elrakhatod a babát gondtalanul és amiben legalább egy évig megtudod őrizni. Utána rakd biztos helyre.

 

Fontos: Mindennap égess csonkig egy fehér gyertyát.

Megjegyzés: A folyamat alatt természetesen érezni, tapasztalni fogod valamilyen szinten a tisztulást, vagyis mindazt, amit a baba segítségével előidézel. Ez lelhet kellemes, de néhol kellemetlen. Tartsd ki, légy erős, és lebegjen a cél a szemed előtt! Tiszta lap, megújult karma!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL