FOGYÓKÚRA

Csokoládédiéta

Szerző:
Szabó Anna
Bizonyára ismered az ellenállhatatlan vágyat a csokoládéevésre. És az azt követő lelkiismeret-furdalást? Élvezd nyugodtan a nassolás gyönyörét, hiszen az összeállításunkban szereplő csokoládédiéta mellett még le is fogyhatsz. Lehetetlennek tartod? Próbáld ki!
Édességdiétánk naponta engedélyez egy 30 grammos csokoládé-szeletkét és egy ízletes csokoládé desszertet is.


Készülj fel a diétára!

Minden édességtartaléknak el kell tűnnie! Sajnos. Naponta csak egy szelet csokoládé (és nem egy tábla!) fogyasztható. Lehetőleg csak aznap reggel vedd meg.

Kezdjük a napot 15 dkg sovány túróval vagy zsírszegény joghurttal. Csak szacharinnal szabad édesíteni. Lereszelt almát és cukormentes narancslevet adagolhatunk hozzá.

(Az olyan cukortartalmú gyümölcsök, mint a cseresznye, banán, szőlő, őszibarack és sárgadinnye, sajnos, tilosak.)


Általában délelőttönként jött rád a csokoládéevés kísértése?

Lehel, hogy ez már az első reggeli után elmarad. Ha nem, egyél meg egy almát! Amennyiben ez segít, már az első akadályt le is győzted. Nem tudsz ellenállni a kísértésnek? Nem baj, edd meg a csokoládészeletet.

Ebédre teflonedényben zsír nélkül sült, grillezett vagy főtt sovány húst, halat vagy bőrétől megfosztott csirkehúst ehetsz, lehetőleg csak 15 dkg-ot. Hozzá (csak citrommal készült) salátát és zöldséget (kivéve a sárgarépát, zöldborsót, kukoricát és babot, mert ezek túl sok cukrot tartalmaznak).

Ha a kísértés délután tör rád, és meg van még a csokiszelet, edd meg, vagy engedd meg magadnak a desszertet, pl. csokipudingot, és fogyaszd élvezettel, minden bűntudat nélkül.



Vacsorára ugyanazt edd, ami az ebéded volt!

A változatosság kedvéért engedélyezett a szárnyasból készült virsli, soványabb sonka, hideg sült hús, zsiradék nélkül. De semmi kenyér, burgonya vagy rizs! Hiszen a szénhidrátok néhány óra alatt ismét éhségérzetet kellenek. Jutalomként még vár rád a desszert (amennyiben az aznapit még nem etted meg).

Fontos!
Egész nap sokat igyunk, vizet, teát, kávét, cukormentes italokat. Az alkohol és a cukortartalmú üdítők szigorúan tilosak!

Mennyit fogyhatsz ezzel a módszerrel? Minél következetesebb vagy, annál nagyobb a siker. Napi fél kiló is lehetséges!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL