Napi horoszkóp - 2016-02-10

Kos

Kedves Kos! Nem várt akadályok merülhetnek fel olyan ügyekben, amelyekre szeretnél minél előbb pontot tenni. Ez lehet régóta húzódó per, lakásprobléma, egészségügyi panasz, de adódhat abból is, hogy gondot jelent előteremteni a befizetendő adót. Érthető, hogy izgatnak a nyakadba zúzódó kínos ügyek.

Bika

Kedves Bika! Ma mindent és mindenkit úgy látsz, mint egy mérnöki rajzot. A dolgok, lények kimértek, pontosak, vonalasak, és jottányival sem érnek túl azon, ameddig érnek. Minden és mindenki magába záródik. Ez hol dühít, hol meg nevetésre ingerel. Szárazságodat csupán egy jófajta vörösbor oldhatja.

Ikrek

Kedves Ikrek! Vannak napok, amikor még ahhoz is verejtékes erőfeszítésre van szükséged, hogy egy gyufaszálat odébb tegyél. Ez a mai is ilyen. Ez esetben nem az a legjobb megoldás, ha nem csinálsz semmit, mert ezzel csak meghosszabbítod szenvedésedet, és hát a többiekkel szemben sem volna méltányos.

Rák

Kedves Rák! Ma végre megtörik a jég. Lehet, hogy több történésnek is szereplője leszel, mint amennyit kívánnál. Elsősorban a munkádra összpontosíts. Ha most, nehéz helyzetben is megállod a helyed, sokáig nem lesznek gondjaid. Ha fáradtnak érzed magad, próbálj erőt meríteni a szerelemből, szerelmedtől.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! A bolygók jótékony hatása ellenére, szinte gyártod magadnak a gondokat, és ahelyett, hogy fontosságuknak megfelelően kezelnéd, inkább felnagyítod őket. Már pedig az igazi problémákat arról lehet felismerni, hogy megoldhatatlanok. Ezért aztán jobb nem gondolni rájuk, jönnek maguktól.

Szűz

Kedves Szűz! Néhány hivatali ügyedet hónapról hónapra halogatod. Ne tologasd tovább, inkább áldozz rá egy napot! Délutánra eleged lesz a sorban állásból, a hivatali hangnemből, kioktatásból, de ne add fel! Gondolj arra, hogy ezeket az ügyeket úgyis neked kell elintézned, és jobb, ha minél hamarabb.

Mérleg

Kedves Mérleg! Határidőre, pontosan befejezted munkádat, így jut időd álmodozásra. Mire is gondolhatnál ezen a barátságtalan téli napon, mint a nyári kiruccanásokra? Komoly, konkrét ötleteid megvalósításához csak némi készpénzre lesz szükséged, amit össze is hozol a nyár elejére. Kellemes ábrándozást!

Skorpió

Kedves Skorpió! Egyre több jel mutat arra, hogy az év eleji hajtás nem múlt el nyomtalanul. Most, hogy egy kicsit ki tudod magad fújni, elő jönnek a kellemetlen tünetek: szúrás itt, zsibbadás ott, fájás amott. Ne felejts el orvoshoz menni, mert egy alapos kivizsgálásnak már éppen itt lenne az ideje.

Nyilas

Kedves Nyilas! Összefuthatsz valakivel, aki régóta tetszik neked, de eddig – akaratodon kívül – nem történt semmi. Most úgy érzed, a másik vonzódik hozzád, már csak rajtad múlik, lesz-e valami. Ehhez lépned kell, és kidolgoznod valamilyen követendő taktikát. Figyelmedet elvonhatja egészségi állapotod.

Bak

Kedves Bak! Munkádat ismételten siker koronázza. Ez nem véletlen, hiszen határtalan odaadásod e téren is megnyilvánul. Partnereid, munkatársaid közül többen állítják, hogy túlzásba viszed. Vannak, akik egyszerűen strébernek tartanak. Ne törődj velük, hiszen te csak megbízható, és lelkiismeretes vagy.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Az illúziók világa meglehetősen messze esik tőled. Ma is jobb, ha a valóságot értékeled. Sok teendőd akad a mai napon, ezért célszerű már reggel összeállítani a „menetrendet”. Ne szégyelld akár egy-egy szóval felírni. Könnyebb elbánni velük. Kedélyállapotod jó, aktivitásod szárnyaló.

Halak

Kedves Halak! Nem várt kihívás ér. Nem a munkahelyeden, de mindenképp a szakmádban. Az ajánlat valóban elsőrangú: a honorárium osztályon felüli, a munka pedig igazán nem túl bonyolult. Mielőtt azonban bármit aláírnál, gondosan olvasd el a szerződés minden pontját. Kellemetlen óráktól kíméled meg magad.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL