Talán a legnagyobb gondosságot a tészta sütése igényli. Ha ugyanis az olaj túl forró, a fánk kívül hamar megpirul, de belül nyers marad. Ha azonban az olaj hideg, a tészta megszívja magát, melynek következtében élvezhetetlenül „zsíros" lesz. A legjobb, ha közepes lángot használsz, és egy kis darab tésztát próbaképp előre mindig megsütsz. Ha készen vagy egy adaggal, húzd le a tűzről, így szedd ki a fánkokat, így elkerülheted, hogy az olaj túlforrósodjon.
{KEPGALERIA}
OLVASS TOVÁBB!
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Ingyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
GASZTROKávéfüggő vagy? Így tudsz kitörni belőle!
A forró italok sok koffeint tartalmaznak. A leszokás róluk sokak számára elképzelhetetlen, pedig nem kell annak lennie....
GASZTROAz új avokádószkenner már a boltban megmondja, mennyire érett darabbal van dolgod
Svájcban már kell tapizni az avokádót, mielőtt felvágnád....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK