SZEX, SZERELEM

Szexdominó - Melyik alaptípus a megfelelő partner számodra?

Szerző:
Szabó Anna
A 12 alaptípusból válaszd ki a neked leginkább megfelelő partnert. Ha megtetted, keresd meg a számnak megfelelő piros dominót. Ha az ott leírt nőtípusban magadra ismersz, akkor gratulálunk, jól választottál. Ha nem, úgy bátran keresgélj tovább!


 
1-es – A férfias

Izmos, kisportolt jelenség, a konfekcióöltöny majd szétreped a vállán, irigyei ajkbiggyesztve izompacsirtának nevezik. Előnyös számára a vékony izompóló, amin átsejlik „schwarzeneggeri” bicepsze, de legjobban ruha nélkül mutat, párducbőrrel az ágyékán.
2-es – A nőies


Fodrászhoz jár, haját szőkíti, fülében bril, nyakláncot, karkötőt viselj. Ha megbántják, dühében sírva fakad. Fiatal. Ha telefonon beszélsz vele, azt hiszed, a nővére van a vonal másik végén. Foglalkozása: gyakran popzenész vagy énekes, esetleg ezek rajongója. Feltűnő, szuperdivatos holmikat hord.  

3-as – Az okos


Tanult, művelt, intelligens, hivatása az élete értelmét jelenti. Élmény vele beszélgetni, ámuldozni a hatalmas tudás láttán. Társaságban mindenki tiszteli, elismeri.

Többnyire szemüveges. Teljesen mindegy, milyen ruhát visel, őt műveltsége teszi széppé. Nem gyűjt tárgyakat, a divattal nem törődik, számára egy tárlat, egy hangverseny, egy jó könyv az érték.  

4-es A sikeres


Új típusú, korszerű. Nagy üzleti érzékkel megáldott ügyeskedő. Vállalkozásai sikeresek, igen gazdag. Sokat jár külföldre, márkás kocsija, nyaralója van. Rómából, Londonból, Párizsból öltözködik. Kedveli – férfiakon is – a valódi arany ékszereket, ujján gyakran hord vastag pecsétgyűrűt.  

5-ös – A polgárpukkasztó


Jellemző rá, hogy fiatal. Külseje változó. Ruházata szegecselt, fekete bőrdzseki, bika módra karika az orrában és a kopasz fejtetőn fixált, színes kakastaréj.  

6-os A mágus


A mágus típusú férfi egyszerre orvos és pszichiáter. Szuggesztív, átható pillantású szemével fürkészően figyel, kérdez, analizál, nemcsak azért, hogy ő megértsen téged, hanem azért, hogy neked megmagyarázza saját magad.  

7-es A szellemes


Rendkívül szórakoztató társ, éles eszű, jó humorú. Meg van az a képessége, hogy még a látszólag drámai helyzetekben is meglássa a komikumot. Ötletes, játékos. Merő kacaj mellette az élet.  

 
8-as – A művész


Általában nem gazdag, ám igen nagyvonalú. Ha valamilyen munkáját kiadják, leközlik, kiállítják, vagy megrendelik – tehát nagyobb összeghez jut -, semmit sem sajnál, bohém módon költekezik. Egyénisége színes, rapszodikus, elragadó. Többnyire elnyűtt kordnadrágban és vastag pulóverben jár, rendszerint szakállas. Szexualitása kiszámíthatatlan.

 

9-es – Az anyás


Kissé gyenge jellem. Meghatóan gyámoltalan: sűrűn hangoztatja, hogy nem tud nélküled élni. Hagyja, sőt igényli, hogy kényeztessék, babusgassák. Valójában kényelmes, és lusta – ezért mindent a nőre bíz, semmibe sem szól bele -, viszont úgy él otthon, akár egy török basa!  

10-es – Az érzéki


Ahogy mondani szokás: mindig „azon” jár az esze! Vetkőztető pillantással nézi a nőket, a filmekből csak a pornó érdekli, ha csak egyetlen nap is akad az életében, amikor pusztán alvásra kell használnia az ágyat – boldogtalan! Úgy húsz-harminc éves, csak azért dolgozik, hogy éhen ne haljon, és csak azért eszik – zellert, tojást, velőt, kaviárt -, hogy legyen energiája a szerelemhez!  

 

11-es A papucs


Aki rátesz – sziklára épít! Megbízható, hűséges, figyelmes. Nem valami színes egyéniség, de tenyerén hordja választottját. Segít a házimunkában, kímél, kényeztet, soha nem mond ellent. Egy szóval egy igazi papucshős!  

12-es A megbocsátó


Ez a férfi típus végtelenül toleráns és nagyvonalú. Nem érdekli a múlt, hiszen – mint mondja – akkor még nem ismertél, drágám. Ruházata nem jellemző. Ha elmegy nadrágot vásárolni magának – biztos, hogy egy divatos női pulóverrel tér meg: „elképzeltem, milyen jól illik ez hozzád szívem!”. Kivesző félben lévő fajta, utolsó példányait meg kell becsülni!  



*****




1-es

Nagyon szép, és nagyon fiatal nők kedvence. Kevésbé szép és kevésbé fiatal hölgyeket sem vet meg, legalábbis el tudna képzelni velük egy éjszakát. De próbálkozni nem mer, mert fél a visszautasítástól. Ezért, ha őt kérdezed, szerinte az ilyen férfi szép ugyan, de buta és önző.


*****






2-es

A tizenéves lányok bolondulnak meg érte. Őket szülői szóval az ilyen hapsikról lebeszélni lehetetlen. A fülbevaló, a nyaklánc és a karkötő viselése ugyanis a tini korosztály szerint egyenesen férfias.






*****






3-as

Melankóliára hajlamos hölgyek kedvelik. A könyvtáros kislánytól a titkárnőig – minden beosztottja ellenállhatatlan vonzalmat érez iránta. A legcsacskább és a legszürkébb hölgyek szokták elcsábítani.



*****






4-es

A dekoratív, nagyravágyó és rafinált nők kedvence. Az ilyen hölgyek bámulatos ügyességgel hitetik el, hogy kizárólag őt szeretik. Amikor már megszereztek tőle mindent: ékszert, autót és lakást, egyre gyakrabban mondják, hogy „hagyjál, drágám, fáradt vagyok”.



*****






5-ös

Punk lányok kedvelik. Ha ilyen fiút látnak, a vágyakozástól megremeg orrukban a biztosítótű. Hiszen ők maguk is imádják a feltűnést, keltő ruhákat, tarka színekben pompázó frizurákat.



*****






6-os

Az első doboz fogamzásgátló és a klimax között a hölgyek minden korosztálya bedől neki. A tinik az érett férfit, az idősebb asszonyok a hűvös nyugalmat imádják benne. A lelküket szeretnék általa megismerni, és testüket adják érte cserébe.



*****






7-es

Kiegyensúlyozott, sok belső nyugalommal és bölcsességgel rendelkező nők szoktak beleszeretni, akik már tudják, hogy az életet kár komolyan venni, de még nem történt velük semmi igazán komoly dolog.


*****






8-as

Gazdag úri asszonyok választják szeretőül, akik unják már, hogy mindenük meg van, de a polgári társaság fárasztja őket, ezért a szegénység bohém ízére vágyakoznak.



*****






9-es

Erős jellemű, férfias nőkben ébreszti fel a gyengédséget. Uralkodni vágyó, erőszakos asszonyok az iránta érzett anyai szeretetet szerelemként élik át.



*****






10-es

Szexuális gátlásokkal küszködő nők számára maga a megváltás. Miután a „szakma kiváló dolgozója”, nehéz ott hagyni. Ha mégis sikerül, a segítségével elsajátított ismeretek valamennyi férfi típus elcsábításánál jó eredménnyel hasznosíthatók.



*****






11-es

Nem kifejezetten a nők ideálja. Nem szokás reménytelenül beleszeretni, de 40 felett nagyon lehet becsülni. A 40 körüli nők ugyanis már tudják: micsoda öröm esténként a fájós lábakról lerúgni a cipőt, és egy kényelmes papucsba bújni.


*****






12-es

Nagy múltú, sokat próbált asszonyok végállomása. Ők már tudják, milyen a férfias, a nőies, az okos, a sikeres, a mágus, a művész, az anyás, az érzéki és a papucs típusú férfi. Tudják, hogy a megbocsátó kivesző félben lévő fajta, és hogy utolsó példányait meg kell becsülni.



*****



 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL