DIVAT

Daisy Dessous Fehérnemű - Nagyobb keblű hölgyeknek is!

Szerző:
Szabó Anna
Tapasztalat, hogy ma, Magyarországon nehezen jut minőségi fehérneműhöz egy olyan hölgy, aki fiatal vagy középkorú, az átlagnál nagyobb mellmérettel megáldott, vagy már súlyfelesleggel is rendelkezik. 70/B - 80/D méretű melltartót szinte mindenhol lehet kapni, az olcsótól a drágáig. Ám ha te is a dúsabb keblűek táborát erősíted, akkor válaszd a Daisy Dessous melltartókat, hiszen bőven ezen méretek felett is bő választékot kínál.

 

A Daisy Dessous Fehérnemű egyedi dizájnal rendelkező, felsőkategóriás, nem tömeggyártású magyar női fehérnemű márka. Küldetése azon hölgyek igényeinek kiszolgálása, akik már megteremtették maguknak a megfelelő egzisztenciát, igényesek, és hajlandóak egy színvonalas, magas minőségű, tökéletesen testhezálló fehérneműt vásárolni, akik a fehérneműt alap ruhadarabnak tekintik és a fehérneműjük minőségét bármely más ruhadarabhoz hasonlóan fontosnak tartják.

Fehérneműiket a ma rendelkezésre álló legjobb technikákkal készítik, alapanyagokat a nyugat-európai tradicionális gyárakból szerzik be. A szebbnél szebb fehérneműk jelenleg Magyarország egész területén elérhetők viszonteladó partnereiken keresztül, ezenkívül külföldre is exportálják termékeiket. Mára a Daisy Dessous Fehérnemű elismert márkanévvé nőtte ki magát minőségének és színvonalának köszönhetően, melynek kedveltségét bizonyítja, hogy a vásárlók sok esetben a nagy gyártók termékei helyett vásárolják. A gyártás minden folyamatát magyarországi telephelyükön végzik, mint modellezés gyártás, raktározás. Óriási raktárkészletük biztosítja, hogy a megrendelt termékek pár napon belül eljussanak a viszonteladói üzletbe. Nagy hangsúlyt fektetnek a garanciális problémák kezelésére, különösebb adminisztráció nélkül javítják, vagy azonnal cserélik a problémás darabokat.

A végfelhasználók megelégedettsége a legfontosabb!


Ennek érdekében hűséges és elkötelezett vevőiknek a kívánt fehérneműt a megfelelő illeszkedés érdekében korrigálják vagy személyre szabják, amit a viszonteladó partnerekkel szoros együttműködésben tudnak elvégezni. A korábbi évek értékesítési tapasztalataiból leszűrték, hogy vevőik közé azok a hölgyek tartoznak, akik átlagos vagy az átlagnál nagyobb méretű fehérneműt hordanak, ennek ellenére nem szeretnének az elegáns, vonzó megjelenésről lemondani és nagyon fontos a fehérnemű minősége.

Fehérneműik színvilága követi a külföldi divatot, a folyamatosan gyártásban lévő bázistermékek mellett évente több szezonális termékcsaládot is gyártanak. Termékeik között megtalálhatók a különböző melltartók, mint szivacsos, push-up-os, levehető pántos, előformázott, merevítős, merevítő nélküli, kismama melltartó, hogy mindenki megtalálhassa magának az alkalomhoz illő megfelelő darabot. Megtalálhatók kínálatukban exkluzív csipkével díszített női alsók, lézervágott technikával készült bugyik, francia alsók illetve a letisztult vonalak kedvelőinek szánt egyszerűbb alsóneműk. Ezenkívül készítenek harisnyatartót, body-t, kombinét, trikót, topot. Melltartóikat 70-120 körmérettel és A-H kosármérettel gyártják fazontól függően. Győrben található két referencia viszonteladó partnerüknél találják meg a vásárlók az általuk kínált legszélesebb fehérnemű választékot.

{KEPGALERIA}

Tekintsd meg a szebbnél szebb fehérneműket a Daisy Dessous Fehérnemű honlapján, és válaszd azt, amelyik a legjobban illik az egyéniségedhez! >>>

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL