UTAZÁS

Ha pihenés, akkor Hotel Villa Huber*** - Nyerj 2 fős ausztriai álom hétvégét!

Szerző:
Szabó Anna
Ausztria déli részén, Karintiában, Villach közelében fekszik Afritz am See. A kisváros nyáron is kellemes kikapcsolódást kínál, télen pedig igazi síparadicsommá változik. A változatos szabadidős programkínálat mellett az üdülőfalu a régióban való egynapos kirándulásokhoz is ideális kiindulópont - itt pihenhetsz, ha a Hotel Villa Huber***-t választod!

 

A csodálatos panorámával rendelkező, festői településen látnivalókban sincs hiány: itt található a gótikus, később részben átalakított Szent Mihály templom, valamint az egykor a Porcia grófok tulajdonában lévő, reneszánsz Porcia-ház, amely a Hotel Villa Huber*** közvetlen szomszédságában van.

A Hotel Villa Huber*** szálloda, amely egy 250 éves múltra tekint vissza. A villát 1911-ben bécsi tervező építette át a mai formájára. Az 1912-től Gasthof-Pension HUBER néven üzemelő részben szecessziós stílusú kastély évtizedeken át a bécsi arisztokrácia és prominens személyek kedvelt üdülőhelye volt.


2010. november 1-től az átfogó külső és belső felújítási, modernizálási munkálatokat követően összesen 14 kényelmes, új szobával, lakosztállyal, családi suittel várja kedves vendégeit. A szállodáról bővebb információkat, kedvezményes csomagajánlatokat az új honlapon a www.hotelvillahuber.com oldalon találhatsz.

JÁTSSZ VELÜNK ÉS NYERJ!

Töltsd ki helyesen a kérdőívet, így részt vehetsz a sorsoláson, és megnyerheted a 2 fő részére szóló ausztriai álom hétvégét a csodálatos Hotel Villa Huber*** szállodába! >>>


A Hotel Villa Huber*** nemcsak a téli sportok szerelmeseinek nyújt kiváló feltöltődést, hanem az év minden napján tartalmas programokat biztosít az odalátogatóknak. A szívélyes vendégszeretet mellett, ínycsiklandó magyaros és osztrák ételekkel, pezsgőfürdővel, kültéri merülő káddal és a finn szauna kényeztetésével várja kedves vendégeit a Hotel Villa Huber*** és személyzete.


A Hotel 45 fő részére tud kényelmes szállást biztosítani. A gasztronómiai utazás során 100 éves borospincében nemzetközi borokat kóstolhatnak a vendégek, az étteremben kiváló gourmet ételek sokasága közül választhatnak. Továbbá, a szálloda saját kávézó-bárral, terasszal, 40 fős rendezvény-, illetve konferenciateremmel rendelkezik.

A Szobák SAT-TV, WLAN, wellness ágybetétekkel (28 cm), exkluzív bútorokkal, masszázs zuhanykabinnal van felszerelve. A szobákat a tágas terek jellemzik. A szálloda parkolójában megközelítőleg 35 személygépkocsi és akár egy busz is kényelmesen tud parkolni.

A szállodában újdonság a gyermekek részére kialakított játszórész, valamint a vendégeink kikapcsolódását szolgáló könyvsarok. Tavasztól-őszig a gyermekek élvezhetik a teraszon kialakított játszóteret is.


A Hotel Villa Huber*** könnyen megközelíthető az A10 autópályától 10 km-re, Villachtól 15 km-re, Gerlitzen sípályáitól 5 km-re, Bad Kleinkirchheim-i sípályáitól 18 km-re, Klagenfurt reptértől 35 km-re, olasz tengerparttól pedig 180 km-re fekszik.

A szállodától könnyen megközelíthetőek Karintia kihagyhatatlan látnivalói, amelyek a top10-es listába is bekerültek. A listán Malta Hochalmstrasse, Reisseck Bergbahnen, Schaubergwerke, Pyramidenkogel, Burg Hochosterwitz, Wörthersee valamint a mindössze 8 km-re található Landskron-i vár is.


Nyáron folyamatosan fesztiválok, programok várják a Karintiába utazó turistákat. Kiváló bicikli utak, túraútvonalak várnak minden korosztályt, legyen a nemzeti parkok vagy vizek szerelmese, extrém vagy visszafogott nyaralás, aktív vagy passzív pihenés itt minden egy helyen található. A programlehetőségekről a szálloda ingyenes prospektust biztosít.


Gyere családdal, pároddal, baráti társasággal, biztosan megtalálod a megfelelő programokat, amelyek kiválasztásához a Hotel Villa Huber*** személyzete készséggel állnak rendelkezésedre.

JÁTSSZ VELÜNK ÉS NYERJ!

Töltsd ki helyesen a kérdőívet, így részt vehetsz a sorsoláson, és megnyerheted a 2 fő részére szóló ausztriai álom hétvégét a csodálatos Hotel Villa Huber*** szállodába! >>>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL