Napi horoszkóp - 2016-02-02

Kos

Kedves Kos! Nehéz nap bontakozik ki előtted. A Jupiter összezavarja pénzügyeidet, különösen, ha április 7. előtt láttad meg a napvilágot. Hajlamos vagy könnyelmű döntésekre ma, amelyek főleg szükségtelen, nagyobb bevásárlások lehetnek.

Bika

Kedves Bika! Gratulálunk! Te kétségkívül a nap kegyeltjei közé tartozol. A Jupiter a te oldaladon áll, és rendkívül jók az esélyeid a felemelkedésre, továbblépésre. Befolyásos személyekkel ismerkedhetsz meg, akik fontosak a számodra.

Ikrek

Kedves Ikrek! Most nagyon ügyelned kellene a költségvetésedre. Nem szabadna meggondolatlan és könnyelmű spekulációkba bocsátkoznod. Ne kockáztass! Ma ugyanis hajlamos vagy a rossz döntésekre, amelyekből komoly félreértések is adódhatnak.

Rák

Kedves Rák! Nagyon kellemes napra van kilátásod. Fizikailag a legjobb formában vagy, és minden nagyobb nehézség nélkül intézed el soros feladataidat. Egy kecsegtető találkozás feltételei is megteremtődhetnek. De vigyázz, ne szúrd el!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Tovább folytatódik a kedvező periódusod. Értékes, új kapcsolatokra teszel szert ma is, és terveidnek igen erős hátszele van. Utazásra, szerződések megkötésére ez a nap szinte kiváló. Magánéleted is megnyugtatóan alakul.

Szűz

Kedves Szűz! Biztosan nem lesz könnyű számodra ez a nap, de bevetési készségednek és dinamikus magatartásodnak köszönhetően mégiscsak – viszonylag – jól veszed az akadályokat. Néhány késedelemre azonban mindenképpen számítanod kell.

Mérleg

Kedves Mérleg! Kiváló nap áll előtted! A csillagok most melletted állnak, fizikailag nagyszerű állapotban vagy. Minden az elképzeléseid szerint alakul, és jól haladsz előre. Ragadd meg a kínálkozó lehetőségeket, ne menj el mellettük!

Skorpió

Kedves Skorpió! A csillagok most nem igazán akarnak kedvezni neked, ezért testileg semmilyen felesleges kockázatot nem szabadna vállalnod, és egészségileg se nagyon terheld túl magad. Szakmailag is akadnak döccenők, de átvészeled őket.

Nyilas

Kedves Nyilas! Kiváló nap rajzolódik ki előtted. Valóságos sikerzuhatag kezdődik számodra ezzel a nappal, és minden reményed megengedett. Nagyon ügyesen cselekszel ma, kiváló kapcsolatokra teszel szert, amelyek később is jól jöhetnek.

Bak

Kedves Bak! Most remek esélyeid vannak a felemelkedésre, mivel a csillagok állása igen kedvez csillagjegyednek. Ez a legtöbb esetben valóságos szerencseáradatot jelent. Sugárzó jó kedved van, és ez nagymértékben hozzád vonzza a sikert.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Jól veszed az akadályokat, mert a csillagok pótlólagos energiákhoz juttatnak, és tempósan haladsz előre. Sportoláshoz kiválóak ma a feltételek, és az idő is remek. Jól ellenőrzöd a helyzeteket, és ez a javadat szolgálja.

Halak

Kedves Halak! Ez a nap az év egyik legjobb periódusának ígérkezik. A csillagok végig a te oldaladon állnak, és igazi szerencseáradatra számíthatsz. Magánéletedben egy régi vágyálmod most valószínűleg beteljesedik. Azért ne bízd el magad!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL