UTAZÁS

Különleges ajánlatok a legkülönlegesebb embereknek - Nyerj 2 fős álom hétvégét!

Szerző:
Szabó Anna
A Residence Balaton****superior Hotel Siófokon, a város villanegyedében, mondhatni kertvárosi környezetben található, ahonnan néhány méter megtétele után elérjük a vízpartot, és a belváros is mindössze 10 perc sétával megközelíthető.

 

Az 57 szobás, barátságos kis szálloda és a minden évszakban káprázatos Magyar Tenger egész évben színes programokkal várja az ide látogatókat. Tavasszal különböző sportrendezvények, futó-, kerékpár versenyek, valamint kulturális programok, mozi, színház nyújt tartalmas időtöltési lehetőséget.

A szálloda gyerek és családbarát szolgáltatásai között minden megtalálható, ami a gyermekek, kényelmét és szórakozását biztosítja. A játszószobában egy csúszdás játszóházi labirintus és színes, vidám játékok sokasága, míg a wellness részlegen egy kör alakú gyermek medence és abban egy vízköpő bohóc varázsol garantáltan mosolyt a pici arcokra.

A Residence Balaton négytagú családok számára is kényelmes elhelyezést nyújt. A modern stílusú, igényes berendezéssel ellátott szobák között immár két deluxe, kétlégterű szoba és 5 pár egybenyitható szoba is foglalható, hogy a szálloda által nyújtott lehetőségek lépést tartsanak a változatos igényekkel.

A 700 m2 alapterületű wellness részlegen szaunák sora, légágyak, csobogók, ülő- és állómasszírozók várják a vendégeket. A mozaikborításukkal esztétikai élményt is nyújtó meleg vizes medencékben felfrissülhet, regenerálódhat a test és a lélek. A medencékben számos élményelem, masszírozó segíti a pozitív élettani hatások beindulását.


Valentin napi romantika a Residence-ben


Ha szeretnél a pároddal egy kicsit elvonulni a világ elől és eltölteni néhány szerelmes éjszakát, akkor válaszd a Hotel Residence-t február 12-14. között! A szálloda különleges ajánlattal készül Valentin-napra: az 1 vagy 2 éjszakára is foglalható csomag gyertyafényes, pezsgős vacsorát, szombat esti élőzenét kínál a romantikázáshoz, és egy asztrológus segítségével beleláthattok közös jövőtökbe, és egy szerelmi horoszkópot készít a pároknak. Szállás félpanzióval már 19.900 Ft/ fő/ éjtől foglalható.

Az év első ünnepi hétvégéje

Aki viszont inkább márciusban látogatna el a Balaton partjára, ne hagyja ki az év első hosszúhétvégéjét! Köszöntsék a tavaszt és ünnepeljék a Március 15-ét Siófokon! Ünnepi időszakokban a gyermekeket animációs programokkal várják, így nem csak nekik, hanem a szülőknek is teljes lesz a kikapcsolódás. A Március 15-ei csomag akár 43.900 Ft/ fő/ 2 éjtől foglalható.


Residence-re fel!

Gyere Siófokra és élvezd az életet!
CSUPA WELLNESS – VÉGTELEN NYUGALOM – TENGERNYI BALATON
Hotel Residence Balaton****superior
8600 Siófok Erkel Ferenc utca 49.
http://balaton.hotel-residence.hu

Játssz velünk és nyerj!

Töltsd ki helyesen a kérdőívet, így részt vehetsz a sorsoláson és megnyerheted a 2 személyes mesés wellness hétvégét a siófoki Hotel Residence-be! >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL