UTAZÁS

A lehetőségek tárháza a belvárosban - Continental Hotel Budapest****Superior

Szerző:
Szabó Anna
A Dohány utcai Continental Hotel Budapest****Superior kialakítása során a cél az volt, hogy a város zajától és a stressztől elmenekülő szabadidős vendégek egy nyugalmat árasztó zöld övezettel találják szembe magukat, míg üzleti- és konferencia vendégek a 21. század technológiai felszereltsége mellett tevékenykedhessenek.

 

Az egykori legendás Hungária Fürdő és a történelmi emlékű híres Continental Szálloda helyén épült hotel a szecesszió, az art deco és a modern design elemeiből tökéletes harmóniát alkot.


A szálloda 272 szobáját több szempontból is a változatosság jellemzi. A múlt és a jelen stíluselemei a kétágyas standard, deluxe- valamint executive szobákban különleges atmoszféra várja a vendégeket.

Az említett szobatípusokat egészíti ki a 13 lakosztály, melyek fele terasszal is rendelkezik. Minden szobában antiallergén parketta, extra méretű kényelmes ágyak, ingyenes vezeték nélküli Internet elérés, egyénileg szabályozható légkondicionálás, LCD tévé, minibár, laptop méretű széf, bőröndtartó, vízforraló, kávé- és teabekészítés, higiéniai és kozmetikai ápoló készlet, hajszárító, borotválkozó tükör, olvasólámpa és újságok biztosítják a magas színvonalat és a maximális kényelmet.

A korhűen helyreállított főbejárat felett elhelyezkedő Galéria Kávézó és a Corporate Lounge a budapesti társasági élet színterei. Bárki betérhet egy finom kávéra, vagy kedvére válogathat házi készítésű süteményekből. A szálloda 7. emeltén található Wellness részleg Budapesten egyedülálló füvesített tetőterasszal külső és belső medencével, infra - és finn szaunával valamint jakuzzival a teljes kikapcsolódás élményét kínálják. Itt jegyeznénk meg, hogy nemcsak szállodai vendégek vehetik igénybe és pihenhetik ki a hétköznapok fáradalmait a hotel wellness részlegében.

A szálloda szolgáltatásaink felsorolásából elmaradhatatlan a hét minden napján nyitva tartó Masszázs Szalon, ahol Valentin nap alkalmából romantikus páros csomagokat kínálnak a vendégeknek. Az 50 férőhelyes mélygarázs, az összesen több mint 300 fő befogadására alkalmas konferenciaterem vagy a concierge szolgáltatások megemlítése sem maradhat el. Utóbbi esetében a vendégek maximális kiszolgálása érdekében, a színházjegyektől kezdve az asztalfoglalásokon át az egyéni városnézésekig a szálloda munkatársai 24 órán át állnak a rendelkezésére.

A szállodai- és az utcáról betérő vendégek étkezéseiről a 120 férőhelyes ARAZ Étterem gondoskodik. A Barka Áron, Chaine de Rotisseurs lovagrenddel kitüntetett Chef de Cuisine nevével fémjelzett étterem párhuzamosan kínál magyar és francia étlapot. Az étterem a legkorszerűbb konyhatechnológiai megoldásokkal, például a Sous Vide eljárással újjávarázsolt ételcsodákkal várja a gasztronómia szerelmeseit. Sokak számára kedvező ajánlat lehet a 2- vagy 3 fogásos déli menü, mely méltányos mindössze 1390-1590 Ft-os áron kínál változatos ebédet a húsevőknek és vegetáriánusoknak egyaránt. A változatosabb élményekre vágyók különleges programsorozatok közül is válogathatnak, mint például a havonta változó tematikával jelentkező Sunday Brunch, a tradicionális magyar ízeket, zenéket és táncokat összefoglaló Magyar Ízek és Zene elnevezésű estek, havonta megújuló Borduett vacsorák, a konyhafőnök személyes specialitása a hatfogásos Degusztációs menü vagy a nyári időszakban a belső teraszon a BBQ partyk DJ-vel.

A Valentin nap közeledtével pedig élő zenés romantikus vacsorára invitálják vendégeiket, aki pedig február 14-én ebédelni szeretne kedvesével, a svédasztalról válogathat a legízletesebb fogásokból.

Akik a Valentin napot munkával töltik, de szeretnének ünnepelni, se csüggedjenek. Ajándékutalvány vásárlás keretein belül különleges élménnyel lephetik meg párjukat.

Játssz velünk és nyerj!

Töltsd ki helyesen a kérdőívet, így részt vehetsz a sorsoláson, és megnyerheted a 2 fő részére szóló ajándékutalványt az Araz Étterem Sunday Brunch-ára korlátlan étel-és italfogyasztással, élő zenével, gyermeksarokkal és ingyen wellness belépővel a Continental Hotel Budapest****Superior wellness részlegébe!! >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL