SZÓRAKOZÁS

2 idegen 1 esküvő - ismét a Danubius Rádióban

Szerző:
Szabó Anna
A Danubius Rádió tavaly már nagy sikerrel megrendezte egyedülálló rádiós valóságshow-ját, mely a 2 idegen 1 esküvő nevet kapta. A kísérlet célja az volt, hogy kiderítse, létezik-e szerelem első látásra.
Létezik szerelem első látásra?


Irányíthatóak-e az érzelmek és igaz-e az állítás, miszerint a szerelemben nem a külsőségek számítanak.

A Danubius két egymás számára teljesen ismeretlen hallgatót juttatott el - mindössze egyetlen hónap alatt - egészen a házasságig. A „2 idegen 1 esküvő” formátum eddig 17 országban futott sikerrel, Magyarországon, pedig egészen új fejezetet nyitott a kereskedelmi rádiózás történetében.
Rákóczi Feriék elhatározták: idén is adnak esélyt a mindent elsöprő szerelemnek, hogy két ismeretlen ember egymásra találjon, mert szerintük igenis létezik szerelem első látásra, bár igaz, néha nem árt a segítség! Ezért a Danubius Rádió 2007-ben megismétli a valóságshow-t. Nyeremények most is lesznek bőven – méghozzá a tavalyihoz hasonlóan nagy értékben – a rádió biztosítja az esküvői ceremóniát és a nászút mellett egy autót is kapnak nászajándékként a fiatalok, méghozzá a Porsche Hungária jóvoltából egy Skoda Roomster-t.
Hazánk első „2 idegen 1 esküvő”-s párjának, Jamie-nek és Rittinek (hiszen álnéven szerepeltek a médiában) egy ország drukkolt. Ők, azóta hivatalosan is összekötötték életüket, ám közel másfél év – állítólag – boldog kapcsolat után szakítottak. Bár még nem váltak el, különköltöztek.


Mi az oka a szakításnak, vajon igazak-e azok a vádak, hogy csak a hatalmas médiafelhajtás és a kivételesen nagy értékű nyeremények miatt kötötték össze életüket? Senki sem tudhatja biztosan.
Vágó Piros, Lovász László és Rákóczi Ferenc elhatározták, idén sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy kiszűrjék azokat a hallgatókat, akik csak a nagy nyeremények miatt jelentkeznek – hiszen Rusz Edit szexuálpszichológus szerint többek között az volt az oka az első pár szakításának, hogy mindent készen kaptak, semmiért sem kellett megküzdeniük. Éppen ezért, elkerülendő az „érdekházasságot”, idén a pár nem kap öröklakást nyereményként, ellenben kivételesen sok közös programmal (luxusüdülések, wellness hétvégék, autó az utazáshoz stb…) segíti a rádió első évüket.







Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL