Napi horoszkóp - 2016-01-30

Kos

Kedves Kos! Talán most jött el a pillanat, amire régóta vártál. A nagy esemény – legyen az családi vagy személyes – várakozással és ünnepélyességgel tölt el. Szereted a sorsdöntő bejelentéseket, és mindig elemedben vagy, ha tiéd a kulcsszerep. Most kiváltképp szeretnéd, hogy ünnepelhess és ünnepeljenek.

Bika

Kedves Bika! Álmosság, remek, de még a kimondás előtt feledett gondolatok, a testedet kitöltő, szűnni nem akaró vágyakozás jellemzi napodat. Frissességet, határozottságot egyedül a szabad levegő adhat. A körvonalakat ismét élesen látnád, és nem csapódnál innen oda, zabolázatlan érzelmeidnek engedve.

Ikrek

Kedves Ikrek! A tükör nem hazudik: sápadt és erőtlen ember benyomását kelted. Igaz, télen nem könnyű valamilyen sportolási lehetőséget találni, csakhogy tornázni szobában is lehet. És mindössze tíz-tízpercnyi reggeli és esti testmozgással könnyen karbantarthatnád testedet. Kezdd el még ma, mielőbb.

Rák

Kedves Rák! Szerelmi életedben ma fontos esemény történhet. Nyitott szemmel járj a világban, de ne csak az új arcokat keresd! Most nagyon sok múlhat azon, hogy a megfelelő hangot ütöd-e meg. Légy merész, és ne kövesd feltétlenül betű szerint az etikettet. Az udvariasság ezúttal ugyanis kevés lehet.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Mindig akkor szentelsz különösebb figyelmet kedvesednek, ha valami gyanús dolgot észlelsz. Már ez is elég arra, hogy a megcsalt ember szerepében tetszelegj. Eszedbe sem jut, hányszor léptél félre, hiszen az Oroszlán számára természetes a zsákmányszerzés, míg partnerétől hűséget kíván.

Szűz

Kedves Szűz! Kicsit megártott az állandó stresszhelyzet, az örökös bizonyítás, a sok munka. Hagyd, hogy ma csak úgy maguktól történjenek a dolgok! Kell ilyen rögtönzött nap is az életben. Feküdj, pihenj, vagy meredj egyszerűen a semmibe. Hogy mégse teljen tétlenül a nap, engedd szabadjára fantáziádat.

Mérleg

Kedves Mérleg! Amibe ma belekezdesz, balul üt ki, amihez nyúlsz, tönkremegy. Jobban tennéd, ha visszavonulnál egy könyvvel, abban nem tudsz kárt tenni. Persze képtelenség, hogy a napot négy fal között töltsd, ezért jó, ha készülsz rá, hogy utolér a balszerencse. Egyhamar nem is tudsz megszabadulni tőle.

Skorpió

Kedves Skorpió! Végre egyszer betartod azt, amit már régen megfogadtál, nevezetesen, hogy nem hiszel többé a számokban. A misztika már eddig is sok zavart okozott, mert teljesen átengedted magad a sorsnak. Ideje szakítani ezzel, és kezedbe venni saját életedet. Végre itt a lehetőség, hogy megpróbáld.

Nyilas

Kedves Nyilas! A borongós idő elkedvetlenít. Az elmúlt napok történései járnak a fejedben, és mindenfajta következtetésre jutsz, hogy mit hogyan kellett volna csinálni, és hogy hasonló helyzetekben máskor mit fogsz tenni, hogyan fogsz viselkedni. Azért ne emészd magad, nem történt semmi jóvátehetetlen.

Bak

Kedves Bak! Munkáddal elégedett lehetsz, szerelmi életeddel nem különben, és egészségi állapotodra sem lehet panasz. Ezekre az alapokra lehet építeni, hogy kellemesen teljen a hétvége. Pénzügyi helyzetedet illetően: borogasd ki a fiókokat, eldugott pénzecskékre fogsz rábukkanni, ami igazán jól jön majd.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Még „szerencse”, hogy jóakarók is vannak a Földön! Megtámadtak, mi több, hátba támadtak. Sok lúd disznót győz. Ezt eddig is tudtad, de szívesen lemondtál volna arról, hogy ezt a magvas igazságot a saját bőrödön tapasztald meg. Azért túlságosan ne csüggedj el! Egyszer fent, máskor lent.

Halak

Kedves Halak! Érezd magad megtisztelve. A felsőbb hatalmak a mai napon nem kívánnak élni döntési jogkörükkel, ezt a lehetőséged ideiglenesen a te kezedbe adják. Amennyiben vállalkozó szellem vagy, azonnal mehetsz próbára tenni tehetségedet e különlegesen ritka szerepben. Szánd végre el magad, kockáztass!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL