MÁGIA

Illatmágia a szerelemért

Szerző:
Szabó Anna
Az illatokat, és varázsszereket évekig boszorkányok keverték. A titokzatos eszenciák isteni leheletként, vagy ártó szellemként jelentkeztek attól függően, mit akartak velük elérni. A mágikus erővel bíró nemes aromák alkalmasak arra is, hogy szerelmet keltsenek és elmélyítsenek.
Éva lélegzete – hódításra, a szerelem elnyerésére

Hozzávalók:

250 ml denaturált szesz
40 csepp narancsolaj
17 csepp citromolaj
7 csepp bergamottolaj
7 csepp rozmaringolaj


Hogyan végezzük a mágiát?

Amikor ezt a keveréket készítjük, gyújtsunk piros gyertyát, miközben arra gondolunk, akit meg szeretnénk hódítani. A hozzávalókat keverjük össze, majd töltsük egy sötét színű üvegcsébe. Hűvös helyen egy hétig hagyjuk állni. Ha letelt az egy hét, öntsük bele egy parfümös üvegbe. Használhatjuk parfümként, vagy masszázsolajként egyaránt. Körkörösen masszírozzuk mindkét térd hajlatába, és a csukló belső felére.



A gyengédség órája – a szerelem elmélyítésére

Hozzávalók:


125 ml jó minőségű olívaolaj
30 ml mandulaolaj



Amikor az illatot keverjük, lehetőleg égessünk mandula illatú füstrudacskát. Erősen koncentráljunk arra a kapcsolatra, amelyet még jobban szeretnénk elmélyíteni. A hozzávalókat legalább 10 percen keresztül kevergessük, majd töltsük egy sötét színű üvegcsébe, és csak egy hét múlva használjuk. Alkalmazhatjuk aromalámpácskában, de csepegtethetünk belőle a fürdővizünkbe is.



Tipp:

Ha az illatos varázsszert teliholdas éjjelen készíted, sokkal erősebb lesz az aromák hatása.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL