Napi horoszkóp - 2016-01-22

Kos

Kedves Kos! A csillagok ma hatalmas lendületet adnak neked. Rendkívül magabiztosnak tűnsz, amit néhányan irigyelnek is tőled. Olyan emberekről van szó, akik kevésbé sikeresek, mint te. Jó egészségi állapotnak örvendhetsz, de vigyázz, időnként töltsd fel tartalékaidat, mert megeshet, hogy pont akkor fogy ki az energiád, amikor a legnagyobb szükséged lenne rá.

Bika

Kedves Bika! Gazdagságra, pompára vágytál. Hát, tessék, itt van, de most aztán el ne szalaszd a lehetőséget! Alkalmad nyílik szórakozásra a barátaiddal, ismerőseiddel, és örülsz, hogy mindenütt ott lehetsz, ahol történik valami jelentős esemény, és hogy népszerű vagy. Valaki régóta érdeklődik irántad, és bizony megeshet, hogy pont ma próbál meg elcsábítani.

Ikrek

Kedves Ikrek! Megállás nélkül dolgozol, szinte éjt nappallá téve. De nem hiába, mert minden cselekedeted csak előbbre visz. A magánélet terén néha kicsit elbizonytalanodsz, de ha mélyen belegondolsz, ráébredsz, hogy erre semmi okod nincs. Párkapcsolatod kiegyensúlyozott, kedvesed maximum azért berzenkedhet, hogy a munka miatt kicsit elhanyagolod.

Rák

Kedves Rák! Munkádban pontatlanul fejezed ki magad. Ráadásul nem jársz kellőképpen utána, hogy úgy történik-e minden, ahogyan azt neked elmondták. Nézz a dolgok mélyére is, mert nem minden a felszín. Ma könnyen becsaphatnak, és a csapdák, amelyet neked állítanak, nagyon mélyek. Ha teheted, ne írj alá semmit, és ne ma hozd meg a fontos döntéseket.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Sürget egy határidő. Siess, de ne kapkodj! Ha összecsapsz mindent, azzal előbb készen leszel ugyan, de a végeredményben nem sok köszönet lesz. A jómód eléréséhez nem kell önzőnek lenni, csak el kell ismerni a pénz pozitív mivoltát, és megszerezni belőle azt a részt, amely téged illet meg. Lassan járj, tovább érsz! Ez örök igazság.

Szűz

Kedves Szűz! Egyelőre nem sokat tehetsz a karriered érdekében. Ha próbálkoznál is valamivel, nem biztos, hogy lenne eredménye, vagy éppen lehet, hogy pont fordítva sülne el. Lehet, hogy februárban meg kell változtatnod az életstílusodat, de ezt valószínűleg nem is bánod majd. Az idő a szövetségesed lesz, és neked dolgozik ebben az időszakban.

Mérleg

Kedves Mérleg! Használd ki a kedvező lehetőségeket a munkádban. Ha jelen vagy a fontosabb eseményeken, lényeges információk birtokába juthatsz, ráadásul olyan emberekkel is megismerkedhetsz, akik a későbbiekben még egyengethetik utadat. Egy új feladattal is megpróbálkozol, amihez rendkívüli tehetséged van, csak eddig még nem jöttél rá erre.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ma szokatlanul barátságos vagy, és környezetedet igencsak megleped gesztusaiddal. Elpárolog a kimért hűvösséged, és nagy kedvet érzel ahhoz, hogy elmenj szórakozni valahová, hogy társaságban legyél. Új, és élvezetes dolgokat tapasztalhatsz ma meg, ha szemfüles vagy, és nemcsak magadra, hanem másokra is odafigyelsz egy kicsit.

Nyilas

Kedves Nyilas! Az elmúlt évben már megismerted azt a személyt, akinek a segítségével változtathatsz az életeden. Anyagi helyzeted nagymértékben függ vállalkozó kedvedtől. Tartsd azonban szem előtt, hogy néha veszíteni is lehet! Még akkor is fel kell erre készülnünk, ha képtelenek vagyunk elviselni a vereséget. Jobb ugyanis félni, mint megijedni.

Bak

Kedves Bak! A csillagok szakmai konfliktusokat, magánéleti nehézségeket jeleznek erre a napra. A kis stílű pletykákra ne hallgass, felejtsd el az ok nélküli idegeskedést. Legyél kreatív! Kedvesednek valld be őszinte érzelmeidet, mert ő viszonozza azokat. Szegényt elég nagy bizonytalanságban hagytad az utóbbi időszakban. Ráférne már egy kis nyugalom.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Anyagi téren ügyelj az egyensúlyra, csak annyit költs, ami nem okoz később pénzhiányt. Nem kell éppen a fogadhoz verned a garast, de azért jó, ha odafigyelsz. Nem tudhatod előre, hogy milyen kiadásokra számíthatsz a későbbiekben. Munka terén bátran szembe tudsz nézni a kihívásokkal. Hagyj azonban magadnak időt a kikapcsolódásra is.

Halak

Kedves Halak! Most bátran kezdeményezz, amibe belekezdesz, sikerrel jár. Eljött a cselekvések ideje. Csak arra ügyelj, hogy ne erőltesd másokra saját nézetedet. A csillagok romantikus szerelmet ígérnek. Ha egyedülálló vagy, lehet, hogy ma érvényes lesz rád a „meglátni és megszeretni” mondás. Ha van partnered, akkor igen harmonikus perceket éltek meg.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL