DIVAT

Így viseld 2016 trendszíneit

Szerző:
Szabó Anna
Mint minden évben, idén sem maradhat el a teljesen új árnyalatok divatba robbanása, hiszen emlékezz csak vissza, a tavalyi év marsala színére. Nos, 2016-ban ennél sokkal finomabb, nyugodtabb és hangulatosabb színvilággal gazdagodhatunk, és talán azzal sem árulunk el titkot, hogy tavasszal igencsak cukorkaszínekben fogunk pompázni.

 

Érthető, hogy sok esetben nyugalomra és békére vágysz, és ezt meg is kaphatod az idei Rózsakvarc és a halvány Serenity hideg-meleg együttesével. Gyönyörű, finom és légies színekről van szó, melyek valóban különös atmoszférát teremtenek viselőjüknek, ellazítanak, nyugtatják a szemet, a testet és a lelket egyaránt. 2016 vezető trendszíneit remekül lehet variálni más színű darabokkal is, így igazán feldobják még a legegyszerűbb szetteket is.

Serenity – érkezik a derűs kék

Ezzel a színnel biztos, hogy nem lőhetsz mellé, ugyanis olyannyira súlytalan és szellős, mint felettünk a csodálatosan kék égbolt. Főként azoknak lehet tökéletes választás, akik ódzkodnak a túl világos, harsány színektől.

Modern Money Mogul

 

 
Senza titolo #3297

 

 
Minimalist
 

Rózsakvarc – a cseresznyefa virágzása

Ez a csodálatos szín nem keverendő össze a babarózsaszínnel. Sokkal inkább hasonlít a cseresznyefa virágzás színeihez, amikor még a fák is rózsaszínbe burkolóznak. Rendkívül üdítő és kellemes tavaszi szín, amivel szintén nem lőhetsz mellé, ugyanis nagyon sok más színnel is kombinálható.

Senza titolo #3309

 

 
Romantic High-Neck Blouses

 

 
RELAXFEEL 17.

 

 
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL