2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

8 kérdés, ami választ ad arra, hogy jó vagy-e az ágyban

Lovas Kriszti

Mi az első gondolatod egy forró éjszaka után? Valószínűleg az, hogy mit gondol rólad a partnered. Lássuk, milyen előítéletek gátolhatják vágyaidat, és hogyan élhetsz át partnereddel valódi extázist…

 

Tulajdonképpen mit jelent az, hogy „jó az ágyban?”. Senki sem tudja pontosan, csak különböző teóriák léteznek. Egy biztos: sok olyan előítélet van, ami nyomasztóan hat, és gyakran megfoszt az élvezetes szextől. Azért van egy jó hírünk is: mindenki lehet jó az ágyban. A lényeg, hogy leküzdjük a magunkkal és partnerünkkel szembeni túlzott elvárásokat. Íme, a 8 leggyakoribb közhely – és hozzá a tippek, amelyekkel élvezetesebbé teheted szexuális életedet.

Jó vagy az ágyban? - Ebből a 8 kérdésből kiderül!

Jó vagy az ágyban? - Ebből a 8 kérdésből kiderül!

1. Csak az a jó az ágyban, aki a gyengéd érzékiség mestere?

Lágy érintések, masszázs és végeérhetetlen cirógatások – mindannyian erről álmodozunk. Az igaz, hogy a gyengédség a jó szex egyik feltétele, attól válik többé az együttlét az egyszerű numeránál. Csak azt kell felismerni, hogy mikor jön el az ideje a többnek. Ha az ujjak és a kezek hosszan és túl lágyan cirógatnak, az akár unalmassá is válhat.

Így fokozhatod a vágyat

Többről van szó, mint jártasságról, kíváncsiságról vagy kísérletezési kedvről. Próbáld ki azt, hogy nemcsak az ujjaidat használod, hanem például enyhén nyitott ajkakkal bejársz különféle érzékeny területeket. Kényeztesd a kedvesedet udvarlással, de követelj tőle viszonzást, és forró csókokat. Keress a nyelved végével könnyen izgalomba hozható területeket. Fontos: partnered mozdulataival egyértelműen jelzi, hogy mi tetszik neki, és mihez nem fűlik a foga. Még egy puha harapást is megkockáztathatsz! Kezdd csak el a kényeztetést és fokozd az intenzitást.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

Az emberek számottevő hányada kávéval indítja a reggelt, napi rutinunk első lépései között a kávéfőzés szerepel. És ahol kávé van, ott kávézacc is, ami legtöbbször kidobásra kerül. Azonban újrahasznosítható a lakásban, a kertben, sőt még a szépségápolásban is hasznát vehetjük. Íme, mi mindenre alkalmas a kávézacc.

Tovább »
Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Mindenkinek érdemes egy kis időt szánnia arra mindennap, hogy aktívan tréningezze az agyát. Például itt ez az 5 kép, mindegyiken van némi hiba, csak éppen nem olyan könnyű kiszúrni őket, kivéve persze, ha remek megfigyelőképességgel rendelkezel vagy rendkívül intelligens vagy. Szerinted te megtalálod 1 perc alatt ezeket a bizonyos hibákat?

Tovább »
Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Az Égiek életünk minden szakaszában mellettünk állnak, figyelik lépteinket, és bizony olykor üzenetekkel is ellátnak bennünket, ha éppen akadályokba ütközünk. A kérdés csak az, hogy nyitott vagy-e azokra a jelekre, melyeket küldenek feléd. Ha kíváncsi vagy rá, hogy fogod az Égiek jelzéseit, akkor teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Antalné Putnik Judit

Természet-gyógyász

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Antalné Putnik Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép