MÁGIA

Így érd el, hogy meglegyen mindened! - 9 viking imádság

Szerző:
Szabó Anna
Az ősi viking istenek még mindig hallanak és figyelnek odaadó és hűséges híveikre. Ajándékozd meg egyikkőjüket figyelmeddel és hiteddel, cserébe ő is kitűntet majd téged. Imádkozz hozzájuk, fordulj segítségül az istenekhez, akik megtámogatják szerelmi életedet, bőséget, áldást és védelmet nyújtanak neked. Használd ki az ősi Eddán alapuló imákat a céljaid eléréshez.


Nincs más dolgod, ha úgy tetszik, mint gyertyát és füstölőt gyújtani és odaadóan imádkozni a választott istenhez. Ha gondolod, beleépítheted a meditációdba, vagy elmondhatod reggel ébredés után, de van, amelyiket útközben is elszavalhatod. Ha van valamelyikhez utasítás, akkor kövesd azt. De akkor lesz egy ima igazán hatásos, ha szenvedélyesen és hittel telve mondod azt. Amennyi erőt és energiát viszel bele, annyira fognak meghallani az istenek és aszerint teljesítik kérésedet.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

varázslat mágia ima
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL