FÉSZEK

Helyet, de gyorsan!

Szerző:
Szabó Anna
Már évek óta nincs helyük nálad az apróbb tárgyaknak? A fürdőszobádban is csak halmozódnak a dolgok, és túlzsúfoltnak érzed a helyiséget, valahányszor belépsz oda? Itt egy remek, és igen egyszerű megoldás.

Gyűjts össze minél több cipős dobozt, és készíts mutatós tárolódobozokat!

A cipővásárláskor megmaradt dobozokat vétek lenne kidobni, mert nagy hasznukat veheted.


A megmaradt tapétadarabokat vagy más stílusos csomagolópapírt, szabd ki a doboz méretére, majd ragaszd a doboz oldalaira és a tetejére. Még szebbé teheted, ha a doboz belsejét is kibéleled a papírral.

Milyen tárgyak tárolására lesz alkalmas a dobozkád?

Fürdőszobában:
- tégelyek
- flakonok
- kéztörlők

Betelt az összes fotóalbumotok, és nem tudjátok hová tenni a sok szép családi fotókat?

A legjobb megoldás, egy szintén stílusosan becsomagolt cipős doboz. Fényképek, receptek tárolására a dobozokban külön kis cellákat érdemes kialakítanod, így könnyen elkülönítheted egymástól a különféle kategóriájú tárgyakat.


A mesés doboz elkészítése:

A már leírt módon vond be mintás tapétával vagy csomagolópapírral a dobozt, majd az elején vágj sniccerrel ( írószerboltban kapható) nyílást, iratrendező ablakocskáknak. Illessz a helyére fehér kemény kartonlapot, amelyre ráírhatod, hogy mit tartalmaz éppen a doboz, és bármikor könnyedén kicserélheted a kártyát.

Ha több rekeszre szeretnéd osztani a dobozkát, akkor kartonlapból vágj ki méretre több elválasztó lapot, majd vond be színes csomagolópapírral.
A bevont elválasztó lapokat ragasztószalaggal rögzítsd a doboz belsejéhez.


Tipp: Ha áttekinthetőbbé szeretnéd tenni a dobozt, készíthetsz műanyag irattartóból regiszterkártyákat, vagy régi menedzsernaptárból is kiszedheted őket.

Dobozaidat úgy is elkülönítheted egymástól, ha már a doboz csomagolásának stílusa is megegyezik annak tartalmával (pl. fotósdobozra ragaszthatsz fotókat is). Ez nemcsak jópofa, de praktikus ötlet is, akár ajándékba is készíthetsz ilyet. Ha valamit keresel lakásban, így könnyebben a nyomára bukkanhatsz.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL