SZÉPSÉG

Testápoló vagy testvaj?

Szerző:
Szabó Anna
Kegyetlenül itt a tél, és ahogy az idő egyre hidegebbre fordul, bőrünk egyre több odafigyelést igényel. Ilyenkor a bőr sokkal szárazabb lesz, veszít rugalmasságából és feszességéből, ezért a mindennapos testápolásra különösen figyelni kell! A hagyományos testápolókkal szemben most mutatunk egy igazi „csodafegyvert”, amit mindenképpen be kell szerezned – ez pedig a testvaj!

Mi is az a testvaj?

A body butter (testvaj) egy gazdag testápoló, állaguk olyan, mint a vaj, és intenzíven hidratálja a bőrt. A test melegétől megolvad és azonnal képes felszívódni a bőrbe. Az átlagos lotionhoz képest sokkal vastagabb, sűrűbb, ugyanakkor mégsem kelti a zsírosság érzetet és a bőrt is mélyen táplálja, hidratálja.

A testvaj nem csak száraz és érzékeny bőrre ajánlott, típusától függően normál és zsírosabb bőrre is kiváló, ugyanis rugalmasságot és puhaságot kölcsönöz a bőrnek, az illata pedig mennyei. A test egész felületén használható, védelmet nyújt a kiszáradástól és bársonyos, puha tapintású bőrt eredményez.

Shea vajjal

Hazánkban már évek óta hódítanak testvajak. Általában tartalmaznak bio shea vajat, és a testvaj típusától függően kókusz- vagy kakaóvajat, melyekről köztudott, hogy mélyen hidratálják a bőrt. Az illattól függően bio olajokat is tartalmaznak, mint például az olíva olaj, a brazil dióolaj, a szilva, a sárgabarack, az eper és különféle gyümölcsmag kivonatok.

Női portál tipp: A fagyos, téli napokra a shea- és kakaóvajas, valamint a papaya, aloe vera valamint az argán olajos testvajat ajánljuk. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL