Mérleg

 

Ha még szingli vagy és keresed a nagy Ő-t, erőfeszítéseid az idén végre elnyerhetik méltó jutalmukat! Nagyon valószínű, hogy véletlenül összefutsz egy régi barátoddal vagy iskolatársaddal, de nem csak barátságotok éled újjá, hanem romantikus érzelmek árasztanak el benneteket. Új kapcsolat létesítése estén a harmadik negyedév várhatóan jelentős lesz. Augusztus környékén megnövekszik a félreértések esélye, ekkor légy óvatos. Ezek próbára teszik ugyan a türelmedet, de ha sikerül higgadtnak maradnod, a dolgok jól végződnek majd.

A házaspárok számára ez az év kitűnőnek ígérkezik, kivéve néhány kisebb ego-összecsapást, amiket a változó prioritások és az életmódbéli különbségek váltanak ki. Ezekre január közepe és március közepe, valamint augusztus folyamán lehet számítani. Ha könnyedén és nagyvonalúan kezeled őket, megőrizheted a köztetek lévő harmóniát. Kisebb utazások az év során erősebbé tehetik bennetek az összetartozás érzését.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL