FÉSZEK

Ezek lesznek 2016 trendszínei - Csempészd be az otthonodba!

Szerző:
Szabó Anna
Véget ért a borvörös marsala hódítása, idén ugyanis egészen más színek teszik trendivé és lakájossá az otthonodat. A Pantone hivatalos közleménye szerint a 2016-os év színe a rózsakvarc és a derűs kék. E két szín tökéletesen alkalmas arra, hogy néhány aprósággal becsempészd az otthonodba, például ágyneműk, díszpárnák, függönyök, vagy netán egy-két ülőalkalmatosság formájában.

 

Nem kell az egész lakást átfesteni, és kicserélni a bútorokat, csak azért, mert 2016 új trendszíneket hozott magával, hiszen a divat évről évre változik. Azonban jót fog tenni a lelkednek, ha a közeledben érzed ezt a két csodálatos színt, néhány kiegészítő formájában. Jobb lesz a hangulatod, a sötétebb időszakokban pedig erőt meríthetsz pusztán attól, hogy rá pillantasz.

Gondoskodj olyan kisebb vagy esetleg nagyobb tárgyakról, amelyeket olyan helyre tehet a lakásban, ahol jól észrevehetők lesznek és arra is ügyelj, hogy funkcióját se veszítse el. Mutatjuk a legszebb inspirációkat, melyek minket már levettek a lábunkról:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb lakberendezési trendekről, ötletekről, előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL